Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Charl Delemarre wil tijdelijke studio op Roepaen

De gedreven singer-songwriter Charl Delemarre is bijna klaar voor zijn nieuwe avontuur. De zanger uit Milsbeek is een crowdfunding gestart zodat hij zijn nieuwe album kan opnemen op Roepaen.

 

 

Het plan is een tijdelijke studio in het voormalige Ottersumse klooster. Een locatie waar Charl kind aan huis is, om te repeteren én om op te treden.

 

 

Voor mij is het een speciale plek omdat ik hier al langer dan tien jaar kom. Ik heb op Roepaen artiesten geboekt en festivals georganiseerd. Het laatste jaar heb ik zelfs meegewerkt aan de verbouwing. Het is hier altijd thuiskomen.

 

 

Crowdfunding

 

 

De kosten voor de opnames wil de muzikant dekken middels crowdfunding. Maar alleen voor niets gaat de zon op, dus heeft Charl een aantal tegenprestaties bedacht.

 

 

Je kan ons helpen door alvast een CD te kopen, een huiskamerconcert te boeken of een van de vele andere tegenprestaties. Elke cent helpt!

 

 

 

 

Charl Delemarre

 

 

In 2014 won Charl Delemarre de Grote Prijs van Nederland. De troubadour is regelmatig te zien bij DWDD, was Nieuwe Naam op NPO Radio 2, ging op tournee met De Dijk, was voorprogramma van Guus Meeuwis en speelde in 2017 op Pinkpop. In datzelfde jaar verscheen zijn single Leef met beelden van Roepaen in de bijbehorende video.

 

 

Charl Delemarre op Pinkpop

 

 

 

 

Klik hier voor Charl’s oproep om te doneren!

 

 

Foto: Willy Geurts van Perfect Sound Willy heeft als donatie alvast een hele hoop microfoons, kabels en statieven beschikbaar gesteld voor de opnames, bron: facebook.com/charl.delemarre

 

 

Reacties