Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Nieuw deel De Minse op de Milsbèk

Wat zou je doen na het vinden van een zak met geld? Pètjes Herman uit Milsbeek poetste ooit de paarden voor een tentoonstelling in Hamburg. Daarvoor reisde hij eerst te voet naar Kleef en vandaar verder met de trein. Onderweg vond Pètjes Herman in het Reichswald een zak met geld. Wat Herman met al dit geld deed, lees je in: De Minse op de Milsbèk – deel II.

 

 

De Minse op de Milsbèk – Deel II

 

 

Stichting Cultuurbehoud Milsbeek brengt op 4 april 2020 het tweede deel uit van De Minse op de Milsbèk. Deel twee beschrijft meerdere generaties inwoners tot aan de evacuatie tijdens WOII in 1944. In deel twee gaat het om de gezinnen die aan de Kerkstraat, de Oudebaan, de Rijksweg (centrum), de Smelen, het Sprokkelveld, de Achterbroek en de Bloemenstraat woonden.

 

 

Voorverkoop

 

 

Geïnteresseerden kunnen zich tot 29 februari 2020 inschrijven voor de voorverkoop van De Minse op de Milsbèk- deel II. Bij voorinschrijving is de prijs van het boek €17,50. Mail daarvoor een berichtje naar penningmeester@cultuurbehoudmilsbeek.nl.

 

 

Vanaf 4 april 2020 is het boek De Minse op de Milsbèk – deel II, ook via de boekhandel te koop voor € 19,50. Deze uitgave met harde kaft telt 280 pagina’s, is ruim geïllustreerd met foto’s en in fullcolour gedrukt.

 

 

Presentatie boek ‘De minse op De Milsbèk’

 

 

De Stichting Cultuurbehoud Milsbeek heeft meerdere boeken uitgegeven. Na het boek ‘Boerelèève op de Milsbèk’ is besloten een boek uit te brengen over Milsbeekse families, als een vervolg op het boek ‘De alde Milsbèk’. Voor meer informatie: bezoek cultuurbehoudmilsbeek.nl.

 

 

Door: Deborah van GennepNews

 

 

Reacties