Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeek

Drie voorstellingen Toneelvereniging ONA

Toneelvereniging ONA Milsbeek speelt eind maart drie voorstellingen van de komische thriller “Nachtvorst in juni” van schrijver Ruud van Ling. De regie ligt wederom in handen van Emily van Eck. Kijk voor alle informatie, de video en reserveringen op www.Gennep.News.

Toneelvereniging ONA Milsbeek speelt eind maart drie voorstellingen van de komische thriller Nachtvorst in juni van schrijver Ruud van Ling. De regie ligt wederom in handen van Emily van Eck.

 

 

Inspecteur Tjerk Harkema is het liefste tuinman maar ook de schrik van alle boeven. Waar hij ingrijpt kan de doorgewinterde crimineel het wel schudden. Meteen doorpakken en bij twijfel direct schieten is zijn devies. In Milsbeek is het op dit gebied dus héél rustig. Hoewel? Er sijpelen geruchten door dat er enkele “vermogende, oudere heren” spoorloos zijn verdwenen.

 

 

Heeft Lady Astrid de Tocqueville daar iets mee te maken? Zij ontvangt immers dit soort heren maar al te graag op haar riante buitenhuis.

 

 

Vreemd genoeg zijn de heren daarna verdwenen! Moord? Dat gebeurt hier toch nooit! Dat is net zo zeldzaam als nachtvorst in juni! Inspecteur Harkema zal zijn grote hobby, tuinieren, even op een laag pitje moeten zetten. Met grote tegenzin, want zijn hart ligt in de tuin! Commissaris Berner ziet, als zijn meerdere, een mooie promotie ook wel zitten als dit mysterie wordt opgelost. Voor zichzelf dan, wel te verstaan. Liggen de verdwenen heren misschien begraven in de tuin van Lady Astrid? Dán ligt de oplossing voor het grijpen!

 

 

Of gooit schoonmaakster Toos, die veel over het dorp weet, toch nog roet in het eten? En Harkema’s promotie dan?

 

 

Spanning en humor volop in deze komische thriller. Ook benieuwd naar de afloop? Kom dan op 29, 30 of 31 maart naar zaal ’t Trefpunt in Milsbeek. Op 29 en 30 maart om 20.00 uur en 31 maart om 14.30 uur. Entree: €8,50. De zaal opent een half uur voor aanvang van de voorstelling(en). Reserveren kan via onamilsbeek@gmail.com.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Blauwtong is teruggekeerd in de gemeente Gennep, met drie meldingen van besmettingen in Milsbeek, Ottersum en Heijen. Schapenboeren en dierenartsen maken zich grote zorgen...

Nijmeegse Vierdaagse

In de aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse in Gennep zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 18 juli trekken wandelaars door Milsbeek, Gennep en...

Gemeente Gennep

Op woensdagavond 3 juli onthulden wethouder Janine van Hulsteijn en ontwerpster Jessy Jansen het Gennepse Vierdaagse T-shirt van 2024. Het winnende ontwerp toont de...

Gennep

De Kaderrichtlijn Water Maas biedt burgers de kans om mee te praten over ecologische waterkwaliteitsprojecten. Tot 30 juli 2024 kun je reageren op de...