Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jacob van den Borne

Milsbeek

Event ME-N-U bij CNC

Op woensdagavond 7 juni vindt er een boeiende bijeenkomst plaats in Milsbeek, georganiseerd door CNC Grondstoffen en Community ME-N-U. Het evenement richt zich op circulariteit en ondernemerschap, en is bedoeld voor professionals en burgers uit de regio.

 

Deze avond biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest circulaire bedrijven in het Land van Cuijk en Maasduinen.

 

CNC Grondstoffen

 

CNC Grondstoffen is gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen en staat bekend als leverancier van champignonsubstraat. Het bedrijf is een koploper op het gebied van duurzaamheid, en tijdens de bijeenkomst zullen zij hun expertise op dit gebied delen.

 

Jacob van den Borne

 

Een van de hoogtepunten van de avond is de keynote lezing verzorgd door Jacob van den Borne (foto), een autoriteit op het gebied van precisielandbouw. Van den Borne zal de bezoekers meenemen in de vele manieren waarop precisielandbouw de akkerbouw voorgoed kan veranderen.

 

Community ME-N-U

 

Daarnaast zal de Community ME-N-U een proeverij verzorgen, waarbij zij een (bijna vegetarisch) worstenbroodje presenteren dat gemaakt is met bierbostel en oesterzwam uit de regio. Deze lokale en duurzame lekkernij onderstreept het belang van circulaire voedselproductie en biedt deelnemers de kans om te genieten van een smakelijke ervaring.

 

Het evenement is gratis toegankelijk en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link. Dit is een uitgelezen kans om meer te leren over circulariteit, ondernemerschap en duurzaamheid, en om geïnspireerd te raken door de innovatieve initiatieven van CNC Grondstoffen en de lokale gemeenschap.

 

 

Foto: Jacob van den Borne

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES B1 verovert de Nederlandse titel na een spannende finale tegen De Korfrakkers B1. Het team uit Milsbeek en Ottersum pakte een vroege voorsprong...

Sport

VIOS/SPES heeft een indrukwekkend korfbalseizoen afgesloten met meerdere finaleplekken. Hoewel het eerste team zilver behaalde, zijn de jeugdteams kampioen geworden. De toekomst van het...

Gemeente Gennep

Op 1 januari 2024 had 30,6% van de woningen in Gennep energielabel A. Slechts 6,2% had energielabel F of G. Gemiddeld heeft een woning...

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...