Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Exploitant gezocht voor camperplaatsen ‘De Diepen’ en ‘Martinushof’

De gemeente Gennep is op zoek naar ondernemers, verenigingen of stichtingen die interesse hebben in het beheer en onderhoud van de camperplaatsen op De Diepen te Milsbeek en/of op het Martinushof te Gennep.

 

In 2011 heeft de gemeente Gennep gekozen voor het aanleggen van gemeentelijke camperplaatsen. Door de huidige regelgeving is de gemeente Gennep genoodzaakt om een vergoeding in rekening te gaan brengen voor het overnachten op de camperplaatsen. Deze taak wil de gemeente uitbesteden aan een externe exploitant.

 

Wij zoeken ondernemers of organisaties die het beheer en onderhoud van de camperplaats op De Diepen en/of Het Martinushof op zich willen nemen voor een periode van drie jaar. Ben je geïnteresseerd dan kun je een voorstel voor het beheer en onderhoud indienen bij de gemeente Gennep (Postbus 9003, 6590 HD Gennep, t.a.v. L.E.M Potten).

 

Reageren kan tot maandag 8 mei 2017.

 

Algemene voorwaarden:

 

Je dient een voorstel op te stellen met daarin opgenomen:

 

Kosten:

  • Een voorstel voor een redelijke vergoeding voor het gebruik van de grond van de gemeente.
  • Een voorstel voor een redelijk overnachtingstarief per camperplaats per nacht (rekening houdend met het invoeren van toeristenbelasting, a €1,- per persoon per nacht, tot een maximum van 3x 24 uur).
  • Kosten voor de aanschaf van een betalingssysteem voor de camperplaats(en).

 

Beheer en onderhoud:

  • De exploitant draagt zorg voor het onderhoud van de camperplaats, voor optimaal gebruik.
  • De exploitant draagt zorg voor het innen van de gelden en ziet toe op betaling.
  • De exploitant dient binnen een straal van 10 km vanaf de camperplaats woonachtig te zijn of zijn of haar bedrijf, stichting of vereniging gevestigd te hebben.

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, 1Gennep 19 april 2017.

 

 

Reacties