Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Gemeentelijke dodenherdenking

Ook dit jaar herdenkt de gemeente Gennep de slachtoffers van oorlogsgeweld tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei.

 

 

Dodenherdenking Milsbeek

 

 

De officiële gemeentelijke herdenking in Milsbeek start om 18.50 uur met een kerkdienst in de kerk van Milsbeek. Vanaf 18.30 uur is de kerk geopend. Om 19.30 start een stille tocht naar het burgermonument waar kransen gelegd worden. Daarna loopt de stoet naar het militair ereveld. Om 19.50 uur luiden de kerkklokken in de hele gemeente, waarna om 20.00 uur twee minuten stilte volgt. Daarna volgen toespraken, muziek en kransleggingen bij het militair ereveld. Rond 20.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

 

 

Dodenherdenking Gennep

 

 

Ook in Gennep is er weer een herdenking bij de Barmhartige Samaritaan.
 

 

Omleiding doorgaand verkeer Gennep-Otterum

 

 

Tijdens de herdenking op 4 mei in Gennep wordt de doorgaande weg van Gennep naar Ottersum van 19:45 tot 20:15 uur in beide richtingen afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid via de N271/Rijksweg.

 

 

Parkeren

 

 

Bewoners en gebruikers van de parkeerplaatsen binnen het afgesloten gebied (Niersweg 1 t/m 5, Houtstraat, Genneperhuisweg (vanaf de zijde Niersweg tot de hoek Haspel) en de Genneper Molen) dienen hun auto vóór 19:30 uur buiten het gebied te plaatsen, indien zij binnen de tijd van de afsluiting met de auto weg moeten.

 

 

Arriva buslijn 83

 

 

Uitsluitend bussen van Arriva (lijn 83) worden doorgelaten tijdens deze 30 minuten durende afsluiting.

 

 

Reacties