Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

kleurboek Stichting Cultuurbehoud Milsbeek

Milsbeek

Geschiedenis van Milsbeek in kleur

Voor alle leerlingen van basisschool de Drie Vijvers is, vanwege het 15-jarig jubileum van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek, een kleurboek gemaakt waarin de geschiedenis van Milsbeek is weergegeven. Wie het kleurboek graag wil zien, kan het op cultuurbehoudmilsbeek.nl bekijken en downloaden.

Voor alle leerlingen van basisschool de Drie Vijvers is, vanwege het 15-jarig jubileum van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek, een kleurboek gemaakt waarin de geschiedenis van Milsbeek is weergegeven.

 

 

Woensdag 7 oktober, midden in de Kinderboekenweek, heeft de overdracht van 45 kilo aan boeken plaatsgevonden. Per platte kar zijn de boeken naar de hoofdingang getrokken door voorzitter Ton Frenken. Hij heeft directrice Charlotte Medendorp en de jongste en de oudste leerling van de school kort toegesproken en ze veel plezier gewenst met dit unieke boek.

 

 

De kleurplaten zijn voor iedereen beschikbaar. Wie het kleurboek graag wil zien, kan het op cultuurbehoudmilsbeek.nl bekijken en tekeningen voor kinderen en kleinkinderen downloaden (Klik!).
 

 

Verwant

Milsbeek

De Vredestuin bevordert vrede en inclusie door maandelijkse activiteiten en een open ontmoetingsplaats te bieden voor bezinning en rust. Ondersteund door lokale gemeenschap en...

Milsbeek

Het historische infobord "Kamp van de Graef van Hoorn" in Milsbeek is vermist en mogelijk als oud ijzer gedumpt. Het kamp speelde een cruciale...

Milsbeek

Marion Verweij opent in Milsbeek de Vredestuin met de symbolische planting van een White Pine, geïnspireerd door het historische Verdrag van de Grote Vrede...

Milsbeek

Graven in Milsbeek worden zorgvuldig verzorgd door bestuursleden en vrijwilligers voor de herdenking van Allerzielen, wat een teken is van gemeenschapssolidariteit en respect.