Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeek

Help je mee De Huiskamer in Milsbeek in te richten?

Een aantal maanden geleden is in Milsbeek gestart met de bouw van seniorenwoningen met daarbij een ontmoetingsruimte. Een ruimte waar (met name) ouderen gezellig een kopje koffie kunnen drinken, een kaartje kunnen leggen of gewoon eens binnen kunnen lopen voor een praatje. Kortom, een gezellige Huiskamer.

 

 

Nu de oplevering van het Destion bouwplan aan de Plateel in Milsbeek eraan komt zijn wij druk met alle voorbereidingen om in september de deuren van de Huiskamer te kunnen openen.

 

 

Om de huiskamer te kunnen beheren en exploiteren is de Stichting BLOM (Bevordering leefbaarheid ouderen Milsbeek) opgericht. Veel vrijwilligers hebben zich al aangemeld en zijn actief met de voorbereidingen om in september de deuren te kunnen openen. Gwen ten Haaf van de Stichting BLOM:

 

 

Wij zijn de afgelopen maanden aan de slag gegaan met het werven van fondsen voor de bekostiging van de inrichting, in de ruimste zin van het woord. Daarvoor hebben we bijdragen gevraagd van de Gemeente Gennep en verschillende landelijke fondsen. Er zijn al enkele toezeggingen ontvangen.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2054658288110746

 

 

Veiling

 

 

Natuurlijk moet de huiskamer eerst ingericht worden en daar is geld voor nodig.

 

 

Als afsluiting van het fondsenwervingstraject organiseren wij een goederen- en dienstenveiling, met als doel geld in te zamelen.

 

 

Inwoners en ondernemers uit Milsbeek en omliggende dorpen hebben al mooie, leuke en originele items ter veiling aangeboden.

 

 

Op zondag 8 juli brengen we vraag en aanbod samen op de Milsbeekse goederen- en dienstenveiling in ’t Trefpunt. Onder leiding van onze eigen veilingmeester. De zaal is geopend vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur.

 

 

Op deze middag worden alle aangemelde goederen en diensten, onder het genot van een drankje en een hapje per opbod verkocht. Ook voor activiteit, muziek en amusement wordt gezorgd.

 

 

Kortom een gezellige middag, waar wij u graag voor uitnodigen. Kom ook veilingshoppen in Milsbeek!

 

 

Zie ook:
Fotoverslag: Realisatie Huiskamer Milsbeek
Startsein nieuwbouw Milsbeek
Dé Huiskamer voor en door Milsbekenaren

 

 

Foto: Jos Peters van GennepNews

 

 

Verwant

Milsbeek

In Milsbeek krijgt 't Trefpunt een nieuwe impuls door de overdracht aan de gemeente Gennep, met de vorming van een stichtingsbestuur. Eerder opgelaaide discussie...

Column

In de column Trefpunt op Gennep.News beschrijft Dwarsliggert de recente gebeurtenissen in Milsbeek, waar de aankoop van 't Trefpunt door de gemeente Gennep tot...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep overweegt 't Trefpunt in Milsbeek te kopen voor 750.000 euro, boven de taxatiewaarde, wat leidt tot kritiek op financiële aspecten, vriendjespolitiek...

Carnaval

Op 6 januari 2024 organiseert de Senioren Carnavalsvereniging Gries en Nie Wies in 't Trefpunt, Milsbeek, een receptie voor het prinsenpaar Geert en Truus,...