Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

muurkalender

Kerstmis

Innovatieve muurkalender

Het St. Lambertus Gilde in Milsbeek heeft zaterdag op traditionele wijze de kerstversieringen opgehangen, waaronder een opvallende muurkalender met dagelijkse inspirerende gedachten.

Zaterdag heeft het St. Lambertus Gilde in Milsbeek de kerstperiode ingeluid door de kerstboom, de kerstster en de adventskrans feestelijk te versieren.

 

Dit jaar voegde de gemeenschap echter een nieuw element toe aan haar viering – een prachtige muurkalender die de komende dagen zal schitteren met inspirerende gedachten.

 

Muurkalender

 

De muurkalender, die opvallend in het gildehuis is opgehangen, bevat dagelijks wisselende overpeinzingen en citaten. Hierdoor wordt niet alleen de fysieke ruimte, maar ook de geest van de gemeenschap verrijkt.

 

Het initiatief wordt met enthousiasme ontvangen door de lokale bevolking en belooft een nieuwe dimensie toe te voegen aan de kerstvieringen van het St. Lambertus Gilde.

 

Deze creatieve toevoeging aan de feestelijke versieringen komt tot stand door een vruchtbare samenwerking tussen verschillende lokale groepen, waaronder het St. Lambertus Gilde, de Jeugd4ieringen groep en SLIM.

 

Deze samenwerking benadrukt de kracht van gemeenschapszin en toont aan hoe lokale verenigingen, jongerenorganisaties en initiatieven voor volwasseneneducatie samen kunnen komen om iets unieks te creëren.

 

De Jeugd4ieringen groep heeft zich actief ingezet om de feestelijke sfeer te versterken, terwijl Slim een belangrijke rol speelde bij het bedenken en ontwerpen van de inspirerende muurkalender.

 

Het St. Lambertus Gilde, als drijvende kracht achter deze samenwerking, vervult zijn rol als verbindende factor in de gemeenschap met trots.

 

 

Verwant

Regio

Saskia Borgers is geïnstalleerd als dijkgraaf van Waterschap Limburg, met een focus op samenwerking en het verbinden van het waterschap met de samenleving. Ze...

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Ven-Zelderheide

Op 8 februari 2024 vond in Ven-Zelderheide de officiële aftrap plaats voor de verbouwing van de lokale kerk tot een multifunctionele accommodatie (mfa).