Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Keramisto, Europa’s beste

Afgelopen weekend vond weer de grootste en mooiste keramiek manifestatie van Europa in Milsbeek plaats. De honderd keramisten kwamen weer uit allerlei delen van de wereld naar het mooie Noord-Limburgse dorp om hun prachtige creaties te showen èn te verkopen.

 

 

Door: Gerri van GennepNews

 

 

Ware kunstwerken zoals dieren, vazen, serviezen en prachtige sculpturen waren overal te zien. Ieder etaleerde zo zijn eigen stijl en trend.

 

 

 

 

Levende bloemen

 

 

Van België tot Rusland en van Italië tot Oezbekistan, en nog veel andere landen, waren vertegenwoordigd. Het thema van dit jaar was Ikebana wat Japans is voor levende bloemen, welke ook een Japanse kunst van bloemstukken maken is.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

De weergoden waren hen zeer gunstig gezind zodat de bezoekers ook een heerlijke verfrissing onder de schaduwrijke bomen konden gebruiken. En de kinderen vermaakten zich met het kleien van grappige figuren, onder de bezielende leiding van enkele dames.

 

 

FOTO/VIDEO: Keramisto 2019

 

 

Milsbeek maakt met dit prachtige jaarlijkse manifest een geweldige indruk van internationale allure. Daar mogen ook alle inwoners van de gemeente Gennep zeer trots op zijn.

 

 

Reacties