Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Keramisto Milsbeek 2021

Milsbeek

Keramisto, Europa’s beste

Afgelopen weekend vond weer de grootste en mooiste keramiek manifestatie van Europa in Milsbeek plaats. De honderd keramisten kwamen weer uit allerlei delen van de wereld naar het mooie Noord-Limburgse dorp om hun prachtige creaties te showen èn te verkopen. Bekijk de foto’s op Gennep.News!

Afgelopen weekend vond weer de grootste en mooiste keramiek manifestatie van Europa in Milsbeek plaats. De honderd keramisten kwamen weer uit allerlei delen van de wereld naar het mooie Noord-Limburgse dorp om hun prachtige creaties te showen èn te verkopen.

 

 

Door: Gerri van GennepNews

 

 

Ware kunstwerken zoals dieren, vazen, serviezen en prachtige sculpturen waren overal te zien. Ieder etaleerde zo zijn eigen stijl en trend.

 

 

 

 

Levende bloemen

 

 

Van België tot Rusland en van Italië tot Oezbekistan, en nog veel andere landen, waren vertegenwoordigd. Het thema van dit jaar was Ikebana wat Japans is voor levende bloemen, welke ook een Japanse kunst van bloemstukken maken is.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

De weergoden waren hen zeer gunstig gezind zodat de bezoekers ook een heerlijke verfrissing onder de schaduwrijke bomen konden gebruiken. En de kinderen vermaakten zich met het kleien van grappige figuren, onder de bezielende leiding van enkele dames.

 

 

FOTO/VIDEO: Keramisto 2019

 

 

Milsbeek maakt met dit prachtige jaarlijkse manifest een geweldige indruk van internationale allure. Daar mogen ook alle inwoners van de gemeente Gennep zeer trots op zijn.

 

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met...