Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kermis in de tent op de Milsbèk

Op de Milsbèk houden ze wel van een feestje! Zeker als dit in een tent is. En welk moment van het jaar missen ze daar nog een tent? Inderdaad: met de kermis! Maar dat is vanaf nu anders: deze kermis zal er een tent staan bij de Kempkesstraat in Milsbeek.

 

 

Op vrijdag 28 september zal er de eerste coladisco worden gehouden en op zaterdag 29 september een gezellige kermisavond! Entertainment zal worden verzorgd door Coverband Project X.

 

 

 

 

Kermis in de tent is jarenlang een begrip geweest in Milsbeek. Maar helaas is er de laatste jaren gaan tent meer te vinden. Nadat in 2015 de laatste Kermis in de tent bij De Haas had plaatsgevonden heeft Milsbeek twee jaar zonder tent kermis gevierd.

 

 

Maar kermis hoort eigenlijk in een tent. En dat is weer gelukt.

 

 

Dit jaar zullen Hans van Dijck en zijn vriendin Desiree den Ouden de organisatie op zich nemen, want ook zij vinden:

 

 

Kermis vier je natuurlijk in een tent.

 

 

De tent komt te staan in het weiland van Cis en Loet ten Haaf aan de Kempkesstraat. Dit is op loopafstand van de kermis, dus een goede reden om van tevoren nog even lekker te botsen in de botsauto’s of met scherp te schieten in de schiettent en daarna feest te gaan vieren!

 

 

Project X

 

 

De feestavond op zaterdag 29 september zal zijn van 20.00 tot 01.00 uur. De muzikale omlijsting is van de Coverband Project X. Een coverband die weet wat een feestje bouwen is. Met vuur, CO₂, lasers en een overdosis aan hits maken zij deze avond een ware happening.

 

 

Entreekaarten zijn voor € 12,50 te koop bij de volgende verkooppunten: Spar Milsbeek, Het Hof Gennep, Tankstation Oomen Groesbeek en Bakker Arts Ottersum. Dus wees er op tijd bij en tot ziens bij ‘Kermis in de tent’ Op de Milsbèk.

 

 

Foto: Remi van Bergen

 

 

Reacties