Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

het college van B&W van gemeente Gennep te gast bij CNC Grondstoffen B.V

Gennep

Kijkje in de keuken van CNC

Op dinsdag 24 januari was het college van B&W van gemeente Gennep te gast bij CNC Grondstoffen B.V. te Milsbeek. Het college maakte kennis met het bedrijf met een rondleiding door de fabriek.

Op dinsdag 24 januari was het college van B&W van gemeente Gennep te gast bij CNC Grondstoffen B.V. te Milsbeek. Het college maakte kennis met het bedrijf met een rondleiding door de fabriek.

 

 

Tijdens de rondleiding kregen de leden van het college een kijkje in de keuken van CNC Grondstoffen, waar zij konden zien hoe de productie van champignonsubstraten in zijn werk gaat.

 

 

Naast de rondleiding werden ook de ontwikkelingen en uitdagingen bij CNC Grondstoffen besproken. Het college kreeg een beeld van de huidige situatie van het bedrijf en de plannen voor de toekomst, en kijkt terug op een interessant bezoek aan een mooi bedrijf in onze gemeente.

 

 

 

 

CNC Grondstoffen

 

 

CNC Grondstoffen is een van de grootste leveranciers van substraten voor de teelt van champignons in Europa. Het bedrijf is wereldwijd leidend in kennis over de productie van champignonsubstraten. Deze kennis wordt gebruikt om stabiele en betrouwbare compost en dekaarde van hoge kwaliteit te produceren.

 

 

In april 2018 werd de Indoor Verse Compost fabriek in Milsbeek officieel geopend door Zijne Majesteit de Koning. CNC Grondstoffen verwerkt jaarlijks meer dan 600.000 ton paardenmest, kippenmest en gips tot doorgroeide compost voor de teelt van champignons.

 

 

Koning Willem-Alexander opent nieuwe fabriek CNC

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Op zaterdag 25 maart vindt de landelijke compostdag plaats. Inwoners van de gemeente Gennep kunnen vanaf deze dag gedurende ruim een week gratis compost...

Milsbeek

Het Waterschap Limburg (WL) wil een stuk grond verkopen aan de gemeente Gennep. Het gaat om een stuk grond van ongeveer 12.675 vierkante meter....

Gemeente Gennep

Op zaterdag 18 maart 2023 vond de jaarlijkse Maas Cleanup/ Gennep Schoon actie plaats. Het doel van deze actie is het opschonen van de...

Gennep

Vroeg uit de veren, een stevig ontbijt, de laarzen aan en op naar de plek waar gestart wordt met de schoonmaak in de natuur....