Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Klein leed: kabouters ontvoerd!

Op de Sint Jansberg in Plasmolen zijn kabouters ontvoerd, meldt een verslaggever. Ze werden in gijzeling genomen op het sprookjesachtig landgoed nabij Milsbeek. Vermoedelijk zitten vandalen erachter, die de bossen blijkbaar ook weten te vinden.

 

 

Van een verslaggever op de Sint Jansberg in Plasmolen / Milsbeek

 

 

Ze zorgden voor veel vreugde bij jong en oud deze kabouters op de Sint Jansberg in Plasmolen. Vanaf medio november was het altijd weer een feest en ontdekking om het luikje in de boom te openen en de allerlaatste ontwikkelingen te zien. Eerst was er een kabouter. Toen volgde er een date. En ze bleef! Al snel kreeg het stel bezoek van andere kabouters. Ze waren een spiegel van onze maatschappij, zo leek het soms.

 

 

MASSAAL DELEN AUB! GEZOCHT/ONTVOERD: De KABOUTERS op de ST JANSBERG Plasmolen/Milsbeek BELONING: 1000 KBM…

Geplaatst door Halina Hendrickx op Dinsdag 2 februari 2021

 

 

Zo bleef het bezoek van mede kabouters keurig op anderhalve centimeter afstand. Met kerstmis hadden ze zelfs een verlichte kerstboom. Duizenden bezoekers volgden de kabouters op de Sint Jansberg. Ze maakten iedereen blij. Jong en oud trok aan hun huisje voorbij, opende het luikje en liet zich verrassen. Vele wandelingen en vele maanden lang. Samen zorgden de kaboutertjes voor vreugde en troost in deze barre tijden. Totdat ze opeens weg waren, van de aardbodem verdwenen!

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

Oproep

 

 

Intieme bronnen bevestigen het: ze zijn ontvoerd. Buiten hun wil. Wat een gemis! Daarom deze oproep: Weet je waar de kabouters zijn? Of wie ze heeft meegenomen?

 

 

We willen de kabouters terug!

 

 

Weet je meer? Laat het ons weten en klik hier!

 

 

Bron en foto’s: Halina Hendrickx

 

 

Reacties