Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeekse Vaas voor Remi van Bergen
Milsbeekse Vaas voor Remi van Bergen

Milsbeek

Milsbeekse Vaas voor Remi van Bergen

Tijdens de jaarbijeenkomst van SL!M wordt de Milsbeekse Vaas toegekend aan een dorpsgenoot (of groep dorpsgenoten) die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de Milsbeekse gemeenschap. Dit jaar was de eer aan Remi van Bergen. Op www.Gennep.News lees je waarom hij zo gewaardeerd wordt!

Tijdens de jaarbijeenkomst van SL!M wordt de Milsbeekse Vaas toegekend aan een dorpsgenoot (of groep dorpsgenoten) die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de Milsbeekse gemeenschap. Dit jaar was de eer aan Remi van Bergen.

 

 

Ronald Starrenburg, de voorzitter van SL!M begon de bekendmaking met de mededeling dat het dit jaar toch wel een beetje een bedelaar betrof. Geen groep dus maar een hij.

 

 

Iemand die met regelmaat langs de deur gaat of langs de deur laat gaan om geld op te halen of iets te verkopen. Echter altijd voor een goed doel.

 

 

 

 

Remi van Bergen

 

 

Onlangs nog bij de statiegeldactie, de collectieweek en voor Stichting Kinderhulp, maar ook bij pepernoten- en oliebollenacties voor Stichting Kinderwerk Milsbeek. Bij de inzamelingsactie van de basisschool voor Serious Request was hij samen met meester Koen de dj.

 

 

Hij is daarnaast actief betrokken en/of organisator van een groot aantal evenementen, zoals de aspergefeesten, het jeugdcarnaval, de jeugdboerenbruiloft, het kikkerdrilbal, de playbackshow, Koningsnacht bij SV Milsbeek, de koningsdagfeesten, het kinderwerk, de cola-disco en de sinterklaas intocht.

 

 

Binnen Stichting Kinderwerk Milsbeek is hij voorzitter en is hij lid van de raad van elf van CV de Diepenkikkers, waar hij ook secretaris is. Bij de Diepenkikkers gaat hij door het leven als minister van alcoholvrije zaken en beschermheer van Telder tot Schotteslet.

 

 

Remi van Bergen’s TOPIC Magazine nu ook in Boxmeer

 

 

D’n Nuchtere

 

 

Als Prins Remi d’n Urste (d’n Nuchtere) in 2013 liet hij zien dat een prins carnaval ook zonder alcohol feest kan maken. Menigeen kent hem als Freek de buutreedner die onbedaarlijk liet lachen. Bij SV Milsbeek zet hij zich in voor sponsoring en public-relations, onderhoudt hij de websites van SV Milsbeek en SPES, Facebook en maakt hij het clubblad Sportvizier.

 

 

De lijst is lang, maar uiteraard mag het dorpsblad niet ontbreken. Remi is er in geslaagd van het parochieblaadje een waar eigen dorpsblad Op de Milsbèk te maken, een prachtig magazine.

 

 

Weliswaar met steun van een geweldige redactie, maar toch. Zonder Remi hadden we niet zo’n prachtig dorpsblad gehad.

 

 

Na deze bloemlezing mocht Remi de felicitaties en de verdiende vaas in ontvangst nemen. Zijn echtgenote Loes kreeg een bloemetje.

 

 

Remi, bedankt en proficiat!

 

 

Remi van Bergen wint fotowedstrijd gemeente

 

 

Verwant

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Sport

Roel van Wijk, ervaren voetballer en trainer, wordt de nieuwe hoofdtrainer van S.V. Vitesse'08 uit Gennep voor het seizoen 2024-2025. Hij volgt Reinold Wiedemeijer...

Sport

VIOS/SPES verstevigt haar tweede positie in de Topklasse met een overtuigende 21-17 overwinning op Melderslo. Coach Niels Schallenberg benadrukt het belang van de komende...

Gennep

Elzendaalcollege-Metameer leerlingen schitteren met hartverwarmende kerstacties, waaronder Serious Night en 'Doneer 'n Fles voor ALS', waarbij ruim €11.000 werd opgehaald voor goede doelen als...