Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Huiskamer Milsbeek

Milsbeek

Open Dag Huiskamer Milsbeek

De afgelopen tijd heeft heel Milsbeek meegeleefd en is erg betrokken geweest bij de realisatie van de huiskamer. Dat blijkt alleen al uit het feit dat zoveel vrijwilligers zich aangeboden hebben voor diverse werkzaamheden en uit het succes van de goederen- en dienstenveiling. Er is al veel over gesproken maar nu, na maanden hard werken, is het dan zover. Wat? Kijk snel op www.Gennep.News.

De afgelopen tijd heeft heel Milsbeek meegeleefd en is erg betrokken geweest bij de realisatie van de huiskamer. Dat blijkt alleen al uit het feit dat zoveel vrijwilligers zich aangeboden hebben voor diverse werkzaamheden en uit het succes van de goederen- en dienstenveiling. Er is al veel over gesproken maar nu, na maanden hard werken, is het dan zover.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2054658288110746

 

 

Vanaf 8 oktober zijn bezoekers welkom in de Huiskamer.

 

 

En we hopen natuurlijk allemaal dat velen aan deze uitnodiging gehoor zullen geven. Niet alleen voor een praatje en een kopje koffie maar ook om een spelletje te doen, creatief bezig te zijn, boeken te lenen, te lezen of te ruilen, maar ook voor kook- en bakactiviteiten. Iedereen is welkom!

 

 

Inwoners van Milsbeek die graag naar de Huiskamer willen komen, maar geen vervoer hebben kunnen een beroep doen op de haal- en brengservice. Een belletje is genoeg.

 

 

https://www.facebook.com/192879274457885/photos/a.192891024456710/522423004836842/?type=3&theater

 

 

Open Dag

 

 

Maar vóór de open inloop vanaf 8 oktober is er een open dag op zondag 7 oktober om een kijkje te nemen in de Huiskamer. Onder het genot van een drankje en een hapje laten wij u graag zien en ervaren wat de Huiskamer te bieden heeft met zowel activiteiten binnen als buiten.

 

 

Ook wordt op deze dag rond 11.30 uur de naam van de Huiskamer bekend gemaakt. Tijdens de veiling zijn tal van suggesties binnengekomen, waaruit een naam gekozen is.

 

 

Je bent welkom op Plateel 28 in Milsbeek. Graag tot ziens in de Huiskamer!

 

 

Foto: Jos Peters van GennepNews

 

 

Verwant

Milsbeek

De verkoop van Vallei van Milsbèk, een nieuwbouwproject met 77 gevarieerde woningen in Milsbeek, is begonnen. Van sociale koop/huur tot vrije sector en levensloopbestendige...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...

Milsbeek

Marion Verweij opent in Milsbeek de Vredestuin met de symbolische planting van een White Pine, geïnspireerd door het historische Verdrag van de Grote Vrede...