Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

MFA Trefpunt
Trefpunt

Milsbeek

Opening MFA Trefpunt

Op 5 april opent MFA Trefpunt Milsbeek haar deuren na overdracht van Clara van der Valk aan Gemeente Gennep. Het programma begint om 19.30 uur met een officiële opening gevolgd door festiviteiten, waardoor de gemeenschap samenkomt om dit nieuwe tijdperk te vieren.

Op vrijdag 5 april wordt de feestelijke opening van MFA Trefpunt in Milsbeek gehouden. Na 21 jaar heeft Clara van der Valk, de voormalige eigenaar, de sleutels officieel overgedragen aan de gemeente. Gennep heeft het beheer toevertrouwd aan de Stichting MFA Trefpunt en de nieuwe beheerder, Corné Wittenberg.

 

Deze overdracht is ook het begin van een nieuw hoofdstuk voor de MFA (multifunctionele accommodatie), die al lange tijd fungeert als een belangrijke ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap.

 

Opening

 

Op de avond van 5 april, vanaf 19.30 uur, worden alle belangstellenden verwelkomd voor de officiële opening. Het programma omvat de formele opening, gevolgd door een avond vol muziek en festiviteiten.

 

Voor meer informatie over dit evenement kunnen geïnteresseerden contact opnemen via info@mfatrefpunt.nl of mfatrefpunt.nl.

 

MFA Trefpunt

 

Onderhandelingen met de gemeente Gennep leidden begin dit jaar tot de overname van het Trefpunt-pand als gemeenschapsaccommodatie, een streven van de gemeente om dergelijke faciliteiten in elke kern of wijk te hebben.

 

Terwijl de gemeente zich voorbereidde op de overname, werd in Milsbeek gesproken over de vorming van een stichtingsbestuur. Het gezamenlijke doel is om ’t Trefpunt te transformeren tot een MFA voor en door de gemeenschap.

 

Vrijwilligers

 

MFA Trefpunt zoekt enthousiaste mensen die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben en graag met anderen werken! Als jij een warm hart hebt voor de gemeenschap en beschikbaar bent voor één of meerdere dagdelen, dan de stichting jou graag verwelkomen. Neem contact op met Corné op 0623361371 om de mogelijkheden te bespreken.

 

“Samen creëren we een levendige en gezellige plek in Milsbeek!”

 

Verwant

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Milsbeek

Op 21 april organiseert KBO Zomerzon Milsbeek een dans- en luistermiddag met orkest Get Around in MFA Trefpunt. Iedereen is welkom om te genieten...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...