Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Passie en talent bij het St. Lambertus Gilde Milsbeek

Milsbeek

Passie en talent bij het St. Lambertus Gilde

Het St. Lambertus Gilde heeft onlangs hun tweede concours afgerond en heeft enkele indrukwekkende resultaten behaald. Het openingsconcours en het concours van de Milsbeek waren de twee evenementen waar de schutters van het gilde aan hebben deelgenomen.

Het St. Lambertus Gilde heeft onlangs hun tweede concours afgerond en heeft enkele indrukwekkende resultaten behaald. Het openingsconcours en het concours van de Milsbeek waren de twee evenementen waar de schutters van het gilde aan hebben deelgenomen.

 

Het gilde heeft met veel enthousiasme en inzet deelgenomen aan deze wedstrijden en hun harde werk heeft zeker vruchten afgeworpen.

 

De schutters van het gilde hebben uitstekende prestaties geleverd tijdens het openingsconcours en het concours van ‘de Milsbeek’. Zo heeft Ludo Hartjes de 2e prijs Kampioen gewonnen, Grad Derks de 1e prijs Vrije Hand en Josje Derks de 2e prijs Kringboom tijdens het openingsconcours. Tijdens het concours van ‘de Milsbeek’ heeft het gilde de 2e plaats korps vaste paal en de 1e plaats korps vrije hand gewonnen. Daarnaast heeft Grad Derks ook de 1e prijs Vrije Hand gewonnen, Josje Derks de 3e prijs extra aanbieding en Antoon van Duijnhoven de 3e prijs Personeel.

 

Het is duidelijk dat het St. Lambertus Gilde veel talentvolle schutters heeft en dat zij een grote passie hebben voor deze sport. Het harde werk en de toewijding die het gilde heeft getoond, hebben geleid tot deze indrukwekkende resultaten. De schutters van het gilde hebben laten zien dat zij over de vaardigheden en de discipline beschikken die nodig zijn om op hoog niveau te presteren.

 

St. Lambertus Gilde

 

Het St. Lambertus Gilde is een gemeenschap van schutters die zich richt op het behoud van de oude tradities van de schietsport en het bevorderen van de sociale cohesie binnen de gemeenschap. Het gilde is een belangrijke instelling binnen de gemeenschap en speelt een belangrijke rol bij het behoud van de lokale cultuur en geschiedenis. De prestaties van het gilde tijdens de wedstrijden laten zien dat het gilde niet alleen een belangrijke culturele instelling is, maar ook een zeer competitieve sportvereniging.

 

 

Verwant

Milsbeek

Verken de wereld van keramiek met medeoprichter Frank Theunissen tijdens de 35ste Keramisto-editie, gelegen aan de Mookerplas bij Milsbeek. Leer over de inspiratie en...

Gemeente Gennep

Gennep overweegt tennisbanen af te stoten vanwege een overschot van 25%, waarbij samenvoeging van verenigingen wordt besproken. Gemeente wil geen nieuwe investeringen zonder optimale...

Gennep

Op maandag 11 september was het alsof de stad Gennep in een komische droom was beland, want het winkelend publiek stond schaapachtig te kijken...

Milsbeek

Tijdens Keramisto 2023 zal de spanning tot grote hoogten stijgen met de langverwachte uitreiking van de Pot D'or, de felbegeerde prijs voor de beste...