Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Remi van Bergen’s TOPIC Magazine nu ook in Boxmeer

Binnenkort valt TOPIC magazine ook op deurmat in de gemeente Boxmeer. Voor Remi van Bergen van RvB Media uit Milsbeek zijn vierde editie. Editie Maasduinen, editie Berg en Dal en editie Cuijk komen reeds uit zijn koker, nu dus de nieuwe editie Boxmeer.

 

 

Ik zie het als een nieuwe uitdaging, de formule zoals we die voor TOPIC hanteren past ook helemaal bij Boxmeer. De andere Topics verschijnen al jaren succesvol in hun regio en worden zeer positief bij het lezerspubliek en adverteerders ontvangen,

 

 

aldus van Bergen.

 

 

Topic Boxmeer

 

 

De allereerste TOPIC editie van RvB Media was TOPIC Maasduinen, die zag 7 jaar geleden het daglicht. Daarna volgde TOPIC Berg en Dal en TOPIC Cuijk. De nieuwe TOPIC Boxmeer sluit qua verspreidingsgebied naadloos aan op het gebied waarin de andere edities worden verspreid.

 

 

Inhoudelijk en thematisch zal TOPIC Boxmeer uiteraard vooral de focus leggen op de eigen regio, d.w.z. de gemeente Boxmeer (Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem). De oplage, 13.000 wordt huis-aan-huis verspreid. Maar biedt zeker ook mogelijkheden tot doorplaatsingen van berichten en advertenties.

 

 

Reacties