Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Restaurant 't Töpke sluit bijna haar deuren

Milsbeek

Restaurant ’t Töpke sluit bijna haar deuren

Restaurant ’t Töpke aan de Rijksweg in Milsbeek zal na 28 jaar voorgoed haar deuren sluiten. Gertie en Petra, de eigenaren van het restaurant, hebben deze moeilijke beslissing genomen en laten weten dat het restaurant nog tot en met 16 april geopend zal zijn voordat het definitief sluit. Meer informatie op Gennep.News.

Restaurant ’t Töpke aan de Rijksweg in Milsbeek zal na 28 jaar voorgoed haar deuren sluiten. Gertie en Petra, de eigenaren van het restaurant, hebben deze moeilijke beslissing genomen en laten weten dat het restaurant nog tot en met 16 april geopend zal zijn voordat het definitief sluit.

 

Op 23 april zal het officiële afscheid plaatsvinden met een borrel vanaf 15:00 uur, waarbij gasten, vrienden, collega’s en familie welkom zijn om samen terug te kijken op de vele mooie herinneringen die in het restaurant zijn gemaakt.

 

Gasten die nog een laatste keer willen genieten van de culinaire hoogstandjes van het restaurant kunnen tot en met 16 april reserveren via het telefoonnummer 0485 – 516390.

 

Sinds de aankondiging van de sluiting enkele weken geleden, zijn gasten, vrienden, collega’s en familie massaal langsgekomen om het restaurant te bezoeken en hun waardering te tonen.

 

“Dat maakt ons super trots en wij hadden nooit kunnen bedenken dat dit zoveel losmaakt!”

 

Het sluiten van Restaurant ’t Töpke betekent het einde van een geliefde culinaire bestemming en een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap van Milsbeek. De eigenaren bedanken alle gasten en de gemeenschap voor hun steun en kijken met trots terug op de afgelopen 28 jaar.

 

 

Verwant

Sport

Op een zonnig sportpark in Milsbeek vond een spannende ontmoeting plaats tussen de nummers 1 en 2 van de competitie, Rosolo en VIOS/SPES. VIOS/SPES...

Milsbeek

De Wandelgidsen Milsbeek nodigen wandelliefhebbers uit voor een bijzondere gidswandeling door de prachtige natuurlijke gebieden van de Bulten en de Gebrande Kamp. Na het...

Milsbeek

De voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap schieten, gehouden bij het Sint Lambertus Schutters Gilde in Milsbeek, zijn in volle gang. Met de verwachting van...

Milsbeek

Op woensdagavond 7 juni vindt er een boeiende bijeenkomst plaats in Milsbeek, georganiseerd door CNC Grondstoffen en Community ME-N-U. Het evenement richt zich op...