Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

SV Milsbeek

Milsbeek

SV Milsbeek koploper

SV Milsbeek heeft ook zijn 4e overwinning op rij te pakken. Met een degelijke prestatie werd tegenstander SES op een regelmatige nederlaag getrakteerd. Lees het verslag van Theo Hendriks op Gennep.News/sport.

SV Milsbeek heeft ook zijn 4e overwinning op rij te pakken. Met een degelijke prestatie werd tegenstander SES op een regelmatige nederlaag getrakteerd.

 

 

Door: Theo Hendriks

 

 

Met de moeizame winst (3-2 96e minuut) van vorige week pakte Milsbeek het vandaag wat energieker aan en liet het zien dat er maar een ploeg was die de 3 punten zou binnen slepen. De eerste aanval uit het boekje gaf al aan dat er aanvallend gespeeld ging worden, middenvelder Sabet duikt links in de ruimte en rechtsback Derksen verzuimt om de score na 3 minuten te openen. Na een kwartier zet Milsbeek de ploeg uit Langenboom onder druk en wordt een schot van Bas Broekman na een prachtige aanval nog gekraakt. Maar de volgende aanval wordt fantastisch vallend binnengekopt door Pepe ten Hoeve na een voorzet van Wahid Rashidi. Milsbeek leidt na 16 minuten met 1-0.

 

 

Enkele minuten later is het andersom en is het Pepe ten Hoeve de voorbereider die na een rush over rechts uitlinker Wahid Rashidi een niet te missen kans geeft. De ervaren spits scoort de 2-0. Na dit sterke begin neemt de ploeg van interim coach Jan Smittenberg gas terug en speelt even slordig en balverlies op het Milsbeekse middenveld levert zowaar een kansje op voor de tot nu toe kansloze ploeg uit Langenboom. De Roodzwarten zetten weer aan en missen in de persoon van Jurre Berns een opgelegde kans om de wedstrijd al voor rust te beslissen. Milsbeek gaat rusten met een comfortabele 2-0 voorsprong na een goede 1e helft.

 

 

Na 5 minuten gooit de thuisploeg daadwerkelijk de wedstrijd op slot als Bas Broekman goed doorgaat op de keeper en via een kluts de 3-0 maakt. Hierna worden de toeschouwers niet meer verwarmd door het spel van beide ploegen. Milsbeek neemt gas terug en SES kan buiten 2 kleine kansjes weinig tot niets creëren . De jonge Rood Zwarte brigade speelt zeer geconcentreerd de wedstrijd uit en de score had aanzienlijk hoger uit kunnen vallen als invaller Daniel Janssen niet 2 opgelegde kansen om zeep hielp. Ondank een mindere 2 helft was Milsbeek duidelijk een maatje te groot voor SES en staat het bovenaan in de 4e klasse H.

 

 

Volgende week moeten de Rood Zwarten deze koppositie verdedigen met een uitwedstrijd op het kunstgras van SIOL. Deze altijd lastige uitwedstrijd is de volgende uitdaging voor de gretige ploeg van Robert Theunissen en is voor Milsbeek ook een opdracht om ook de koppositie in de 2e periode te verdedigen.

 

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met...