Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

The Colours of Christmas
The Colours of Christmas

Milsbeek

The Colours of Christmas

Op 23 december om 20.00 uur vindt het 26e kerstconcert ‘The Colours of Christmas’ plaats in de Milsbeekse kerk, met optredens van Zanggroep La Quatri, Houtensemble Faklaf, Koperkwartet Four X One, en anderen, onder leiding van dirigent Jeroen Geurts.

Op de vierde adventszaterdag, 23 december om 20.00 uur, zal de Milsbeekse kerk het toneel zijn van een betoverende muzikale ervaring: het kerstconcert The Colours of Christmas. Een unieke samenwerking van Zanggroep La Quatri, houtensemble Faklaf, koperkwartet Four X One, pianiste Ineke van der Lee, en percussionist Jérôme van Groenendael, onder de bezielende leiding van dirigent Jeroen Geurts.

 

Dit wordt de 26e editie van het geliefde kerstconcert, dat belooft het publiek mee te nemen op een reis door een kleurrijk en gevarieerd programma. De Milsbeekse kerk opent haar deuren om 19.00 uur, waar u kunt genieten van een sfeervolle avond die zowel bekende als minder bekende kerstnummers omvat. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om toekomstige concerten mogelijk te maken.

 

In deze tijd van onzekerheid hoopt de organisatie dat het kerstconcert een baken van hoop en liefde zal zijn voor alle bezoekers. Het doel is om samen te genieten van prachtige advents- en kerstmuziek, en gezamenlijk uit te kijken naar het feest van het licht, het feest van kerst.

 

The Colours of Christmas

 

Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de vertolking van de Engelse carol The Colours of Christmas van John Rutter door La Quatri, begeleid door pianiste Ineke van der Lee. Deze melodie, die de kerstkleuren ‘green, white, red, orange, yellow, blue, gold, and silver’ belichaamt, roept een gevoel van verlangen op om te genieten van de geboorte van een kind dat vrede brengt.

 

De Spaanse tradities worden ook geëerd met traditionele liederen, waaronder ‘Ya Viene La Viega’, ‘Ríu Ríu Chíu’, en ‘Alegria, Alegria, Alegria’. Deze nummers nemen de luisteraars mee op een reis door de Spaanse kerstcultuur, waarbij La Quatri de rijke vocale geschiedenis tot leven brengt.

 

Naast deze culturele reis beloven houtensemble Faklaf, koperkwartet Four X One, en percussionist Jérôme van Groenendael enkele kalme muzikale verrassingen, zoals ‘Lux Aurumque’ van Eric Whitacre en ‘O Magnum Mysterium’ van Morten Lauridsen.

 

De vrolijke kerstklanken zullen niet ontbreken, met levendige uitvoeringen van ‘Christmas Fantasy’, ‘Merry Christmas, Merry Christmas’, en ‘Rudolph The Rednosed Reindeer’. Het belooft een avond vol muzikale verrassingen en feestelijke gezelligheid te worden.

 

De uitvoerenden staan te popelen om het publiek te betoveren met hun talent en enthousiasme. Dus noteer de datum in uw agenda en kom op zaterdag 23 december om 20.00 uur naar de Milsbeekse kerk voor een onvergetelijke avond vol muziek, kleur, en kerstvreugde. De kerk opent haar deuren om 19.00 uur, en de toegang is vrij. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om toekomstige muzikale hoogtepunten mogelijk te maken. Wees erbij en laat je meevoeren door The Colours of Christmas!

 

The Colours of Christmas

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met...