Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Toneelvereniging ONA speelt The 39 Steps

Milsbeek

Toneelvereniging ONA speelt The 39 Steps

Toneelvereniging ONA Milsbeek brengt opnieuw een adembenemende voorstelling op de planken: The 39 Steps. Dit stuk van Patrick Barlow, gebaseerd op de iconische thrillerfilm van Alfred Hitchcock, zorgt voor een avond vol humor en actie. Meer informatie op Gennep.News.

Toneelvereniging ONA Milsbeek brengt opnieuw een adembenemende voorstelling op de planken: The 39 Steps. Dit stuk van Patrick Barlow, gebaseerd op de iconische thrillerfilm van Alfred Hitchcock, zorgt voor een avond vol humor en actie.

 

Met een cast van slechts acht acteurs die meer dan 100 personages spelen, biedt deze voorstelling een unieke ervaring die het publiek zeker zal verrassen.

 

Engelse humor

 

Het verhaal draait om Richard Hannay, een man die na een turbulente reis in het buitenland toe is aan wat afleiding en besluit naar het theater te gaan. Maar zijn avond wordt abrupt onderbroken wanneer er tijdens de voorstelling plotseling wordt geschoten. Een mysterieuze dame vraagt hem om hulp en smeekt om met hem mee naar huis te mogen. Al snel blijkt dat zij een spion is die op zoek is naar The 39 Steps. Voordat ze echter meer informatie kan geven, wordt ze vermoord en Hannay wordt als verdachte aangemerkt. Hij moet vluchten voor de politie en belandt in een serie van absurde situaties. Lukt het hem om de politie te ontwijken en uit te vinden wat The 39 Steps zijn?

 

Het stuk is een aaneenschakeling van snelle actie, hilarische grappen en onverwachte wendingen. De typisch Engelse humor wordt gecombineerd met de sfeer van een stomme film, wat resulteert in een unieke theatervoorstelling die het publiek op het puntje van de stoel zal laten zitten.

 

De uitvoeringen van The 39 Steps vinden plaats op vrijdag 14 april om 20:00 uur, zaterdag 15 april om 20:00 uur en zondag 16 april om 14:30 uur in ’t Trefpunt aan de Kerkstraat 31 te Milsbeek. De deuren gaan 30 minuten voor aanvang open en de entree bedraagt slechts 10 euro. Reserveren is niet noodzakelijk, maar het wordt wel aangeraden om teleurstelling te voorkomen. Stuur hiervoor een e-mail naar onamilsbeek@gmail.com met uw naam, de gewenste datum en het aantal plaatsen.

 

Kortom, The 39 Steps is een absolute must-see voor liefhebbers van theater, humor en actie. ONA Milsbeek heeft opnieuw bewezen dat ze garant staan voor een avond vol vermaak en plezier!

 

Verwant

Sport

Op een zonnig sportpark in Milsbeek vond een spannende ontmoeting plaats tussen de nummers 1 en 2 van de competitie, Rosolo en VIOS/SPES. VIOS/SPES...

Milsbeek

De Wandelgidsen Milsbeek nodigen wandelliefhebbers uit voor een bijzondere gidswandeling door de prachtige natuurlijke gebieden van de Bulten en de Gebrande Kamp. Na het...

Milsbeek

De voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap schieten, gehouden bij het Sint Lambertus Schutters Gilde in Milsbeek, zijn in volle gang. Met de verwachting van...

Milsbeek

Op woensdagavond 7 juni vindt er een boeiende bijeenkomst plaats in Milsbeek, georganiseerd door CNC Grondstoffen en Community ME-N-U. Het evenement richt zich op...