Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Tonnie Stoffelen

Milsbeek

Tonnie Stoffelen 40 jaar bij Emons Group

Afgelopen december was Tonnie Stoffelen 40 jaar in dienst bij de Emons Group uit Milsbeek. Het familiebedrijf, dat dit jaar zelf 75 jaar bestaat, wilde deze unieke gebeurtenis voor Tonnie niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

 

Tonnie is opgegroeid als buurjongen van het bedrijf. Hierdoor was hij al heel jong betrokken bij Emons Transport. Na zijn tijd in militaire dienst is hij er aan de slag gegaan. Allereerst als chauffeur voor binnenlands transport, met name voor het vervoer van mest voor buurbedrijf CNC. In 1979 kocht Emons zes nieuwe auto’s als uitbreiding voor het internationaal transport en tegelijkertijd wilde Tonnie zijn grenzen gaan verleggen. Met verse eieren werd er naar Duitsland en Italië gereden. Dit was een erg leuke tijd met onvergetelijk herinneringen.

 

 

Vervolgens is hij overgestapt op het containervervoer en later heeft hij veel gepionierd bij Emons Cargo met de 2WIN-oplegger. Naast zijn actieve chauffeursbaan heeft Tonnie ook een periode als mentor voor chauffeurs gewerkt. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van de nieuwe chauffeurs. Ongeveer tien jaar geleden maakte Tonnie de overstap naar het glastransport, waar voor Van Huët in korte tijd specialist is geworden van het zogenaamde ‘LOGI-concept’.

 

 

Tonnie is dan ook een doorgewinterde Emons-veteraan met kennis van het bedrijf in de breedste zin van het woord!

 

 

Tijdens een verrassingsfeestje werd Tonnie afgelopen december in het zonnetje gezet. Hierbij waren veel collega’s, oud-collega’s en familie en vrienden aanwezig om hem te feliciteren. De Emons Group bedankt Tonnie voor zijn inzet afgelopen 40 jaar en feliciteert hem en zijn vrouw Petty met het bereiken van deze mijlpaal.

 

 

Verwant

Gennep

Voor het televisieprogramma De Hofbar sprak presentator Rutger Castricum met bewoners, ondernemers en politici over Lob van Gennep. "De zorgen zijn groot en de...

Milsbeek

Mestfraude maakt omwonenden ziek     In Noord-Limburg en Brabant spannen veehouders, mestbedrijven en hun adviseurs samen bij de fraude met dierlijke mest. Van...