Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Twee lintjes voor twirlvereniging Elegance

Burgemeester Willibrord van Beek van de gemeente Gennep en burgemeester Manon Pelzer van de gemeente Bergen reikten donderdag 10 september lintjes uit Marion Simons-Knoops uit Milsbeek en Stephanie Wijers uit Bergen. Beiden zijn al 25 jaar instructrice bij dans- en twirlvereniging Elegance.

 

 

Stephanie Wijers uit Bergen en Marion Simons-Knoops uit Milsbeek zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst door Maasland Radio op Zaterdag 12 september 2020

 

 

De uitreiking gebeurde na afloop van de reguliere lesavond van Elegance in Den Asseldonk in Bergen.

 

 

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

 

 

Marion Simons-Knoops is van 1980 tot 1995 lid van drumband en majorettekorps De Kloppers geweest. Na jaren van actief lidmaatschap geeft ze sinds 1995 les. Ze viert haar 40-jarig lidmaatschap. Sinds 1995 is zij vrijwilliger bij dans- en twirlvereniging Elegance.

 

 

Stephanie Wijers is van 1995 tot heden vrijwilliger bij dans- en twirlvereniging ‘Elegance’. Daarnaast vervult zij sinds 1996 de functie van secretaris bij deze vereniging. Sinds 2009 is mevrouw Wijers lid van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen. Tevens is zij wedstrijdcoördinator en maakt deel uit van de majorettecommissie.

 

 

Daarnaast zijn beide dames instructrice bij dans- en twirlvereniging Elegance. Zij verzorgen lessen bij een groep van ongeveer 20 jeugdigen. Tevens verzorgen zij
concoursen: de voorbereiding en deelname aan concoursen. Samen met de majoretteleden zijn beide instructrices aanwezig bij evenementen in het dorp, zoals Koningsdag, carnaval en bij de intocht van Sinterklaas.

 

 

Beide decorandi zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

 

Reacties