Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Tweede Milsbeekse Aspergefeesten

Op 23 en 24 juni 2018 organiseert CV De Diepenkikkers, in samenwerking met familie Berns, voor de tweede keer ‘Milsbeekse Aspergefeesten’. Op de landerijen van de familie Berns aan de Rijksweg 35B in Milsbeek zal een heus feestterrein worden ingericht van waar dit prachtige evenement wordt georganiseerd.

 

 

Door Remi van Bergen

 

 

Het programma start op zaterdag 23 juni om 20.30 uur met een feestavond in de grote feesttent met medewerking van de Nederlands beste coverband NOAH.

 

 

Kaarten à € 10,- zijn in de voorverkoop te koop bij de SPAR (Milsbeek), Het Hof (Gennep), Texaco Oomen (Groesbeek) of online via aspergefeestenmilsbeek.nl. Aan de kassa zijn ze € 12,50.

 

 

 

 

Op zondag 24 juni zal er vanaf 13.00 uur een culinair festival plaatsvinden in het teken van de asperge.

 

 

Deze dag zullen diverse lokale en regionale ondernemers zich presenteren met heerlijke culinaire hapjes en drankjes met de asperge als basis. Er zijn rondleidingen, loterij, muziek van Bob & Co in samenwerking met de Suukerruuve, jeugdactiviteiten, demonstraties asperge steken en nog veel meer!

 

 

Entree op deze dag bedraagt € 3,50 per persoon (vanaf 16 jaar). U kunt dan gebruikmaken van de diverse proeverijen. Verder wordt er een portie heerlijke verse asperges ‘op zijn Limburgs’ geserveerd door Restaurant ‘t Töpke. Deze asperges kunt u nuttigen onder het genot van een heerlijk wijntje op het schitterende binnenterrein. Voor het portie asperges kunt u een voucher à € 10,- (incl. entree!) kopen in de winkel van Kwekerij Berns, bij Restaurant ‘t Töpke of via aspergefeestenmilsbeek.nl.

 

 

Reacties