Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vallei van Milsbèk
Vallei van Milsbèk

Milsbeek

Vallei van Milsbèk: verkoop gestart

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met een diversiteit aan woningtypen, een focus op duurzaamheid en een gemeenschapsgerichte benadering, lijkt Vallei van Milsbèk goed gepositioneerd om een gewilde bestemming te worden.

De verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk, gelegen tussen de Heiveld en de Langstraat, is officieel van start gegaan. Deze nieuwe woonwijk belooft een breed scala aan woningen aan te bieden, variërend van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige opties.

 

Met een prijsklasse die begint bij € 351.900,-, streeft het project ernaar om diverse doelgroepen aan te spreken, van starters tot doorstromers en senioren.

 

Vallei van Milsbèk heeft als ambitie om een gevarieerde en levendige woonwijk te worden. Met de verschillende woningtypen die worden aangeboden, wordt gestreefd naar een gemeenschap die divers is in leeftijd en levensstijl. Dit biedt niet alleen ruimte voor verschillende behoeften, maar ook voor een verrijking van het sociale leven binnen de wijk.

 

Vallei van Milsbèk

Vallei van Milsbèk

 

Duurzaamheid

 

Een kenmerkend aspect van de woonwijk is de nadruk op duurzaamheid. Naast het streven naar een groene omgeving, wordt elk van de woningen ontworpen met energieneutraliteit als uitgangspunt. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar kan ook aanzienlijke voordelen bieden voor de toekomstige bewoners.

 

De verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk omvat in totaal 26 gevarieerde woningen, inclusief opties voor levensloopbestendigheid. De eerste fase van het project is bijna volledig verkocht, wat getuigt van de interesse en vraag naar dit type woningen. De inschrijving voor fase 2 is momenteel geopend en sluit op zondag 11 februari om 23.59 uur. Potentiële kopers kunnen zich registreren via de website van Vallei van Milsbèk.

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

Een auto is vanochtend in Milsbeek een bakkerij binnengereden, met aanzienlijke schade tot gevolg. Het bejaarde echtpaar in de auto bleef ongedeerd; nader onderzoek...