Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vallei van Milsbèk
Vallei van Milsbèk

Milsbeek

Verkoop Vallei van Milsbèk gestart

De verkoop van Vallei van Milsbèk, een nieuwbouwproject met 77 gevarieerde woningen in Milsbeek, is begonnen. Van sociale koop/huur tot vrije sector en levensloopbestendige woningen; inschrijven kan tot 3 december op vallei-van-milsbek.nl.

Maandag is de verkoop van de langverwachte nieuwbouwwijk Vallei van Milsbèk officieel van start gegaan. Het project, gelegen tussen de Heiveld en de Langstraat in Milsbeek, omvat in totaal 77 gloednieuwe woningen.

 

Met een gevarieerd aanbod, variërend van sociale koop/huur tot vrije sector koop en levensloopbestendige woningen, belooft deze groene wijk voor iedere doelgroep een geschikte woning te bieden. Het wordt zo niet alleen een gevarieerde, maar ook een levendige nieuwe woonwijk.

 

Vallei van Milsbèk

 

De nieuwbouwwijk zal in twee fasen in de verkoop gaan. Momenteel is de verkoop van fase 1, bestaande uit 29 gevarieerde woningen, in volle gang.

 

Deze fase omvat rijwoningen, standaard twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zij gekenmerkt door een landelijke, eigentijdse uitstraling met natuurlijke gevelkleuren en bijzondere details, wat resulteert in een gevarieerd straatbeeld.

 

De nieuwbouwwijk zal zich profileren als een duurzame wijk, met veel groen en nestelgelegenheden voor dieren. Alle woningen zijn energieneutraal gebouwd, waardoor niet alleen het milieu profiteert, maar ook de toekomstige bewoners zullen merken dat hun energierekening gunstig wordt beïnvloed.

 

Geïnteresseerden die hun oog hebben laten vallen op een woning in Vallei van Milsbèk, worden aangemoedigd om zich vóór 3 december 23.59 uur in te schrijven. Hierdoor maken zij kans op het verwerven van een woning in dit veelbelovende project.

 

In de verkoop: Vallei van Milsbèk

 

Landschapspark

 

De politieke arena in Gennep was bijna unaniem in haar enthousiasme voor dit grootschalige bouwavontuur, met één uitzondering: de SP. Zij stelden voor om de plannen van de Initiatiefgroep Landschapspark Vallei van Milsbèk nog eens grondig tegen het licht te houden en pleitten vurig voor de transformatie van dit gebied tot een weids landschapspark.

 

Dit park zou moeten dienen als het epicentrum voor gemeenschapsactiviteiten. Variërend van groene vingers uitsteken tot het genieten van openluchtvoorstellingen, het bewonderen van kunst en ontspannen wandelingen in de natuur.

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met...