Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Vrijetijdsbesteding voor jou én je hond

Wel eens gehoord van agility? Grote kans van niet. Want de hondenbehendigheidssport, waarbij eigenaar en hond een parkoers met toestellen zo goed én snel mogelijk afleggen, is nog niet zo bekend in onze gemeente. Myrna ter Braak en Kim Elfring hopen dat daar verandering in komt.

 

 

Agility is de leukste sport en vrijetijdsbesteding die je samen met je hond kunt doen. Tenminste, dat vinden wij!

 

 

Fast Paws Agility opende begin dit jaar de deuren aan de Onderkant in Milsbeek. Voor de Brabantse meiden kwam met de opening van de hondenschool een droom uit.

 

 

We zijn zelf ook regelmatig op wedstrijden te vinden en volgen trainingen op verschillende locaties zodat wij up-to-date blijven met de nieuwste technieken binnen de sport.

 

 

Het plezier van hond en eigenaar staat voorop. Vanaf mei kun je daarom een aantal hele toffe nieuwe dingen leren tijdens een cursus. In het parcours kom je verschillende hindernissen tegen, zoals raakvlakken, tunnels, hoogtesprongen en een slalom. Benieuwd naar het complete cursusaanbod? Kijk dan even hier!

 

 

Agility is een teamsport. Of je nu wedstrijdambities hebt of ‘gewoon’ lekker recreatief bezig wil zijn met je hond, wij werken in een ongedwongen sfeer aan de band tussen hond en eigenaar.

 

 

Kijk voor meer informatie op fastpawsagility.nl
 

 

Reacties