Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Minister Blok op de koffie in Gennep

Minister Stef Blok van Veiligheid en Justitie is op zaterdag 11 maart 2017 in de middag te gast op het Jan Lindersplein in Gennep.

Samen met onze lokale VVD’ers zoals onze fractievoorzitter Janine van Hulsteijn zal de minister onder genot van koffie en Limburgse vlaai in gesprek gaan met burgers.

Inwoners kunnen die zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur op het Jan Lindersplein tevens met onze raadsleden van gedachte wisselen over de toekomst van de gemeente Gennep.

Als de lokale liberale partij zullen wij dit jaar in een reeks acties luisteren naar de ideeën en wensen die onze inwoners hebben. Onze centrale vraag daarbij is: ‘Wat kan er beter in onze gemeente?’ Dit is een uitstekende mogelijkheid voor al onze inwoners uit Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide om samen met minister Blok en onze raadsleden te spreken over de toekomst van Nederland, onze regio Maasland en de gemeente!

 

https://www.facebook.com/VVDGennep/posts/626702517525286

Verwant

Heijen

Op vrijdag 23 februari vond de feestelijke opening plaats van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Heijen. Met de afronding van de verbouwing is het...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep transformeert speelruimtes tot centrale kernspeeltuinen, waarin inwoners, inclusief kinderen, inspraak hebben. Het doel: sociale interactie bevorderen en speelplezier voor alle leeftijden stimuleren.

Gennep

Zwembad Pica Mare in Gennep staat er slecht voor, met renovatiekosten van €7,8 miljoen, nieuwbouw van €11,9 miljoen en sluiting van €2,2 miljoen. Gemeente...

Column

In de column Reddingsboei van Dwarsliggert wordt kritisch ingegaan op de politieke verwikkelingen rondom het zinkende zwembad in Gennep. Ontdek de diepgaande analyse en...