Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

Openlucht Bios bij Roepaen

Pak de warme zomeravonden mee met een sfeervolle en intieme bioscoop in de openlucht. Podium Roepaen en MoodWood BuitenBios transformeren het landgoed van Roepaen, dat voorheen de kloostertuin van Maria Roepaen was, om tot een sfeervolle en intieme bioscoop in de openlucht. Kruip samen onder een kleedje en geniet van de beste films onder de sterrenhemel tijdens deze warme zomermaanden.

 

MoodWood en Roepaen willen vooral een bijzonder sfeervolle avond in de openlucht organiseren. Het terrein zal dan ook een volledige transformatie ondergaan om het zo bijzonder mogelijk te maken. De binnentuin leent zich hier perfect voor. Kortom, een bijzondere avond uit met een drankje en hapje tijdens deze warme zomermaanden.

 

Zaterdag 11 juli draait The Jungle Book uit 2016. Deze film is overstroomd met awards waaronder de Oscar voor Best Visuals.

 

Bekijk met een drankje in de hand de wonderlijke jungle en zie de avonturen van Mowgli, Baloe en Barheera op een scherm van 5 x 12 meter in onze binnentuin.

 

Zaterdag 19 augustus staat het landgoed op zijn kop met Alice In Wonderland. Ook hier proberen MoodWood en Roepaen er een bijzondere avond van te maken.

 

Kaarten kosten 10 euro en zijn online te verkrijgen bij roepaen.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/1916725401935606

Horeca open: 19.30 uur
Showtime: 22.15

 

Verwant