Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

25 jaar ‘heart & soul’ op Roepaen

Door de jaren heen is enorm veel de revue gepasseerd, de eigenaars hebben eigenhandig de krakers uitgezet, het pand volledig ontruimd en zelf een nieuwe toren gebouwd. Volle overgave was de enige manier om dit avontuur aan te gaan en nu -25 jaar later- is Roepaen nog steeds een en al heart & soul, én dat is gevierd op 11 juni 2017!

 

Hoewel de organisatie moeilijke tijden achter de rug heeft gehad door de economische recessie gaat weer de goede kant op. Roepaen’s concertprogramma is sinds een aantal jaren flink aangepast en dat loont. Speciaal voor de regio zijn er iedere vrijdagavond Undercoversessies, organiseert Roepaen het Woodstock Festival en experimenteert ze sinds kort met de dansavonden 80’s Verantwoord, 90’s NOW en O’Town Soul.

 

Op zondagmiddag 11 juni was de 25e verjaardag van Roepaen. Samen met de bevriende bedrijven Carpe Diem, Rongen Aktief, Viller Mühle, One For The Road en Grolsch is een mooi programma samengesteld. Voor de sportievelingen was er bijvoorbeeld een mobiele klimwand en Pirates of the Niers. Daarnaast waren er de hele middag kampvuurtjes, bands en DJ workshops.

 

 

Verwant