Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Achates 4 scoort roze sponsorbord EasyToys

Ottersum

Achates 4 scoort roze sponsorbord

Het voetbalteam Achates 4 uit Ottersum, heeft met rode oortjes meegedaan aan het Game On-evenement, gesponsord door EasyToys. Hoewel ze de hoofdprijs nét misten, scoorden ze wel een oogverblindend roze sponsorbord en een verzameling speeltjes van EasyToys!

Het voetbalteam Achates 4 uit Ottersum heeft met rode oortjes meegedaan aan het Game On-evenement, gesponsord door EasyToys. Hoewel ze de hoofdprijs nét misten, scoorden ze wel een oogverblindend roze sponsorbord en een verzameling speeltjes van EasyToys!

 

De overeenkomst van drie jaar betekent dat het sponsorbord niet te missen is op het veld in de Niersvallei. Achates 4, berucht om hun gedurfde speelstijl, kan nu hun charme en trots tentoonstellen.

 

Maar dat was nog maar het voorspel! Ze hebben ook strakke inloopshirts en tassen gescoord. Deze outfits geven de spelers een boost om op te warmen. En dankzij de samenwerking met EasyToys, kunnen ze mogelijk nog meer hoogtepunten bereiken.

 

EasyToys, ook de shirtsponsor van FC Emmen, laat Achates 4 nu via de achterdeur binnen in hun sensuele wereld. Dit belooft meer plezier dan een nacht in de stad!

 

Hoewel ze op de finaledag van Game On alle hoeken van het veld lieten zien, bereikten ze net niet de ultieme climax. Maar Achates 4 blijft stevig in hun schoenen staan, klaar voor het volgende avontuur.

 

Met het roze sponsorbord en de EasyToys snuisterijen zullen ze zeker opvallen.

 

Gefeliciteerd, Achates 4, jullie hebben de temperatuur zeker laten stijgen!

 

 

Verwant

Sport

Vitesse '08 verloor na een spannend duel tegen Hapert Vr2 in de verlenging met 3-4 en miste promotie naar de 2e klasse. e emoties...

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Ooievaars

Twee ooievaarskuikens in Ottersum zijn geringd en geadopteerd door dorpsgenoten. De ringen, betaald door Nèvan Schoofs en Marja en Jan Peters - Nas, dragen...

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...