Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Heldro Tap Bakker Bart
Heldro Tap Bakker Bart

Ottersum

Bakker Bart krijgt Heldro Tap

Deze zomer start Bakker Bart in samenwerking met Heldro ijs een pilot. Ze introduceren de Heldro Tap, waarmee vers ijs wordt getapt en gepersonaliseerd. De pilot biedt een nieuwe aanvulling op het assortiment.

Bakker Bart start een pilot met Heldro ijs. Dit initiatief, in samenwerking met Heldro, belooft een interessante aanvulling te worden op het bestaande assortiment.

 

In Nijmegen, Venlo, Winschoten en Goes zullen de franchisenemers van Bakker Bart aan de slag gaan met het beroemde ijs uit Ottserum. De landelijke spreiding is bewust gekozen om te kijken of dit concept overal aanslaat.

 

Heldro Tap

 

Bakker Bart gaat het Heldro ijs ter plaatse maken met een nieuwe ijsmachine, de Heldro Tap. Hierdoor wordt per portie het ijs vers getapt, wat een constante textuur en smaakbeleving garandeert.

 

Klanten kunnen hun Heldro ijs bovendien personaliseren met diverse toppings, sauzen en verse slagroom. Er wordt ook nagedacht over toevoegingen die goed passen bij de bestaande bakkerijproducten van Bakker Bart.

 

Jop van Sommeren, de initiatiefnemer van deze pilot bij Bakker Bart, is enthousiast:

 

“In de middag kan Heldro ijs, zeker tijdens mooi weer, een waardevolle aanvulling zijn op ons assortiment.”

 

Als de pilot succesvol blijkt, overweegt Bakker Bart om het Heldro ijs in meer winkels te introduceren. Dit zou betekenen dat nog meer mensen door heel Nederland kunnen genieten van deze nieuwe opties.

 

“De Heldro”

 

Ottersum is de oorsprong van het ijsbedrijf “De Heldro”, opgericht door Sjef Heldens in 1938. Dit ambachtelijke ijsbedrijf is al meer dan tachtig jaar bekend in de wijde omgeving van Noord-Limburg.

 

Wekelijks komen liefhebbers vanuit zowel binnen als buiten de provincie- en landsgrenzen naar de ijssalon aan de Sint Janstraat in Ottersum om hun favoriete ijs te halen.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep onderzoekt mogelijkheden voor een Islamitische begraafplaats met eeuwigdurende grafrust, maar stelt momenteel geen actieve stappen in die richting. Andere gemeenten hebben...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News belicht de impact van gemeentelijke riooloverstorten op de waterkwaliteit in Gennep, in het licht van Europese richtlijnen. Het benoemt tevens...

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...