Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

speeltuin Tiltenhof Ottersum

Ottersum

Bijna glijden!

Anderhalf jaar geleden is een groep enthousiaste ouders gestart met een plan om de speeltuin Tiltenhof op te knappen. In de tijd die volgde is het plan verder uitgewerkt en werd duidelijk hoe de speeltuin eruit moest komen te zien. Klimmen, glijden, kruipen en schommelen, dat kan straks allemaal in de speeltuin! Meer info op Gennep.News.

Anderhalf jaar geleden is een groep enthousiaste ouders gestart met een plan om de speeltuin Tiltenhof op te knappen. In de tijd die volgde is het plan verder uitgewerkt en werd duidelijk hoe de speeltuin eruit moest komen te zien. Klimmen, glijden, kruipen en schommelen, dat kan straks allemaal in de speeltuin!

 

 

Omdat het toegekende bedrag door de gemeente mooi maar onvoldoende was is er een sponsoractie opgezet. Via crowdfunding en sponsorbedragen door lokale bedrijven en organisaties is het gelukt om het benodigde geld bij elkaar te verzamelen.

 

 

Dankbaar zijn wij iedereen die op welke wijze dan ook ons hebben gesponsord; particulieren via de crowfundingsactie, rechtstreekse giften en alle bedrijven die ons hebben gesponsord middels een geldbedrag! Ook heeft de Albert Heijn ons geholpen middels een bus voor de statiegeldbonnen beschikbaar te stellen, waardoor we een mooi bedrag hebben opgehaald!

 

 

VIDEO: Opknapbeurt speeltuin Tiltenhof

 

 

Handjes

 

 

Niet alleen zijn er mooie giften opgehaald maar ook handjes. Zo hebben buurtbewoners aangegeven te willen ondersteunen bij het opknappen en hebben ook een aantal lokale bedrijven aangegeven graag wat in natura te willen betekenen. De bestelling van de nieuwe speeltoestellen is inmiddels geplaatst. Begin van het nieuwe jaar zullen de toestellen worden geplaatst en zijn de opknapwerkzaamheden.

 

 

“Er ligt ook nog een nieuwe aanvraag bij de gemeente Gennep voor een carrousel en een losstaande glijbaan voor de iets grotere kinderen.” Zegt een van de initiatiefneemsters, Tessa Heijligers:

 

 

Wij hopen uiteraard dat we hier nog een bepaald bedrag voor kunnen krijgen en anders dat we dit bedrag toch nog door particulieren en sponsoren bij elkaar kunnen krijgen.

 

 

Mocht je willen sponseren, dan kan dat via rekeningnummer NL67RABO3315895155 t.n.v. I.T.G.M. Schreven.

 

 

Het opknappen van speeltuin Tiltenhof te Ottersum wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Gemeente Gennep
  • Giften via de crowdfunding
  • Rechtstreekse geldbedragen
  • Buurtbewoners
  • Kiwanis
  • Imagro
  • AEC Limburg
  • Javo Vastgoed B.V.
  • Inzamelingsactie Albert Heijn
  • Groen & Kunstig

 

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...

Ottersum

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria's en gerbera's te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt...

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...