Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Caecilia bereidt zich voor op Requiem

De Ottersumse Gemengde Zangvereniging Caecilia bereidt zich voor op het Requiem van Fauré. Met medewerking van twee solisten,zal dit concert in de Goede Week op woensdag 28 maart om 20.00 uur uitgevoerd worden in de parochiekerk van Ottersum.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Het bijzondere van deze uitvoering is dat het koor begeleid zal worden door organist Paul Tegels, een oud-dorpsgenoot die nu woont en werkt in Amerika. Paul Tegels is niet alleen bereid gevonden om het koor bij de uitvoering van het Requiem te begeleiden maar zal tevens enkele solowerken spelen op het prachtige kerkorgel in de St. Janskerk in Ottersum.

 

 

 

 

Van medio april tot medio juni organiseert Caecilia een gastzangersproject met als thema: ‘Verjonging’. Voor dit project nodigt het koor met name dames tot 55 jaar en heren van elke leeftijdscategorie uit. Gedurende een achttal repetities kunnen de gastzangers kennismaken met een gevarieerd repertoire, waarin zowel klassieke als moderne nummers aan bod komen.

 

 

Als afsluiting van het project treden gastzangers en koorleden gezamenlijk op tijdens de kaarsjesceremonie van Samenloop voor Hoop op 16 juni in Gennep. Daarna behoort voor gastzangers een blijvend lidmaatschap tot de mogelijkheden. Belangstellenden voor dit project kunnen zich aanmelden via een van de koorleden of via zangverenigingcaecilia@hotmail.com of tel: 0485-210838

 

 

Op 4 november om 14.00 uur geeft Caecilia samen met het GVE een groot najaarsconcert in de Martinuskerk in Gennep. Over dit concert volgt te zijner tijd meer informatie.

 

 

 

 

Fotocollage van Frank Wouters

 

 

Reacties