Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

Ottersum

College Tour in Ottersum

Burgemeester en wethouders van Gennep maken binnenkort een tour door Ottersum. Het doel van deze tour is om in contact te komen met de lokale gemeenschap en een beter begrip te krijgen van de behoeften en zorgen van de inwoners.

Burgemeester en wethouders van Gennep maken binnenkort een tour door Ottersum. Het doel van deze tour is om in contact te komen met de lokale gemeenschap en een beter begrip te krijgen van de behoeften en zorgen van de inwoners.

 

Deze bijzondere gelegenheid wordt mede georganiseerd door DAG Ottersum, een verbindende organisatie die verschillende verenigingen, expertises en dorpsgenoten met elkaar in contact brengt. DAG Ottersum is een bekend aanspreekpunt ter ondersteuning van diverse initiatieven en projecten in het dorp, zoals de Wensbus, de Goede Doelen Week en Huiskamer de Prôst.

 

Tijdens de tour zullen de burgemeester en wethouders verschillende locaties in Ottersum bezoeken en in gesprek gaan met vertegenwoordigers van diverse organisaties, waaronder diegene die ondersteund worden door DAG Ottersum. Op deze manier hopen zij een compleet beeld te krijgen van wat er leeft en speelt in het dorp.

 

College Tour

 

Als onderdeel van het bezoek zal er ook een college tour plaatsvinden op het Sint Jozefplein. Geïnspireerd door een bekend tv-programma, krijgt het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de burgemeester en wethouders. Deze interactieve sessie stelt de inwoners in staat om direct in gesprek te gaan met het lokale bestuur en hun stem te laten horen.

 

De college tour begint rond 21.00 uur en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Het biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over het bestuurlijke proces en om de betrokkenheid van de inwoners bij het gemeentelijk beleid te vergroten, met de steun van DAG Ottersum.

 

Het bezoek van het college aan Ottersum is een belangrijke stap in het versterken van de band tussen het gemeentebestuur en de lokale gemeenschap. Door directe interactie en dialoog krijgen de inwoners de kans om hun stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van hun dorp.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het onderzoek van Lexnova en MKB-Nederland toont aan dat Gennep voldoende scoort op MKB-vriendelijkheid, maar er is ruimte voor verbetering. De gemeente heeft een...

Gennep

Een historisch pand in de Brugstraat, waar ooit textielzaak Supertex zat, is getransformeerd tot een modern appartementencomplex. Schepers Inc. heeft de ontwikkeling en verhuur...

Sport

Kaate Mulders en Sam van Keulen schitteren op het EK U18 in Slowakije. Kaate presteert uitstekend op zowel de 1500 als de 3000 meter....

Gemeente Gennep

Blauwtong is teruggekeerd in de gemeente Gennep, met drie meldingen van besmettingen in Milsbeek, Ottersum en Heijen. Schapenboeren en dierenartsen maken zich grote zorgen...