Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Eigen keramiekmuur voor Ottersum

Ottersum krijgt z’n eigen keramiekmuur. Op zondag 3 december worden er 4 keramiektableaus onthuld, bevestigd op de muur van pastorietuin bij het Raadhuisplein van Ottersum. De tableaus zijn gemaakt door Pieter Arts en het zijn historische taferelen van Ottersum.

 

 

De onthulling zal om 10.30 uur plaatsvinden.

 

 

Ottersum wordt weer een beetje mooier!

 

 

Pieter Arts

 

 

Pieter Arts uit Ottersum is keramisch activist, een ware duizendpoot met een ongebreidelde fantasie. Hij is ook de maker van de beelden in de Gennepse keramiekmuur (foto) in de Groene Gracht aan het Jan Lindersplein.

 

 

Schoonmaken bestrating

 

 

Op vrijdag 17 november wordt de bestrating van het Raadhuisplein in Ottersum schoongemaakt. Door deze schoonmaakwerkzaamheden kan er de hele dag niet geparkeerd worden op het plein. Voor aanvang van de werkzaamheden worden er borden geplaatst. Omwonenden worden van tevoren per brief geïnformeerd.

 

 

Elektrische laadpunten

 

 

Op het Raadhuisplein (en op het Ellen Hoffmannplein in Gennep) zijn de afgelopen maand elektrische laadpunten met elk twee laadstations voor personenauto’s geplaatst. In totaal heeft Gennep nu vijf laadpunten binnen de gemeentegrenzen. De andere laadpunten staan in Milsbeek aan het Schuttersplein (2 laadstations) en in Gennep aan het Martinushof (1 laadstation) en op het Europaplein (2 laadstations).

 

 

Zie ook:
Pieter Arts, keramisch activist

 

 

Reacties