Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

#GennepGehoord: Stilstaan

OVER DOSIS, een creatief duo, tracht negativiteit om te zetten in positiviteit via hun muziek en visuele kunstwerken, met hun recente videoclip “Stilstaan” als een schitterend voorbeeld van hun inzet voor deze missie. Bekijk de video op Gennep.News!

In een wereld vol chaos en verwarring zijn er momenten waarop je gewoon even stil wilt staan en jezelf wilt onderdompelen in een overdosis aan positiviteit en vreugde. Dat is precies waar het dynamische creatieve duo, OVER DOSIS, voor staat.

 

Martijn Erren en Pieter Kuijpers uit Ottersum hebben één missie: de wereld een flinke dosis positiviteit geven en het negatieve stigma rondom het begrip ‘overdosis’ omvormen tot een symbool van grenzeloze creativiteit en liefde.

 

OVER DOSIS

 

OVER DOSIS is niet zomaar een artiestenduo; het zijn visionaire vrienden die hun passie voor muziek, liefde en verbinding omzetten in krachtige kunstwerken. Ze willen de wereld laten zien dat overdoseren op positiviteit een goede zaak is. Met een muzikale mix geïnspireerd door Hiphop, Pop, Funk en House, creëren ze een unieke klank die direct inspeelt op de emoties van hun luisteraars.

 

 

Stilstaan

 

Onlangs lanceerden ze de videoclip van hun nummer Stilstaan, en het is niets minder dan een kunstwerk op zich. Bijna alles, van regie tot cinematografie, van editing tot color grading, werd verzorgd door Martijn. Pieter, samen met Martijn en Tessa Weijers, zorgde voor de styling, wat resulteerde in een visueel meesterwerk dat perfect past bij de boodschap van OVER DOSIS.

 

In de video komen ook de wortels van het duo duidelijk naar voren, waarbij zowel het interieur als het exterieur van Roepaen te bewonderen is. Deze visuele reis weerspiegelt niet alleen de band van OVER DOSIS met hun thuisbasis, maar benadrukt tevens de creatieve veelzijdigheid van het duo.

 

 

OVER DOSIS is een bron van positiviteit en vreugde in een wereld die soms verstrikt lijkt te raken in negativiteit. Ze dagen hun luisteraars uit om te stoppen met overdenken en te beginnen met overdoseren op positiviteit. Hun boodschap is eenvoudig maar krachtig:

 

“Omarm diversiteit, omarm eenheid en omarm het feit dat een overdosis aan liefde en creativiteit nooit te veel is.”

 

Dus, als je een pauze wilt nemen van de dagelijkse chaos, als je wilt stilstaan en jezelf wilt onderdompelen in een overvloed van positiviteit, zoek dan naar OVER DOSIS en laat je meevoeren. Ze zijn hier om te herinneren dat een overdosis aan positiviteit altijd welkom is in onze wereld.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OVER DOSIS (@overdosisnl)

 

Verwant

Ottersum

Atelier Sandmate in Ottersum opent haar deuren voor een betoverende wintercollectie van duurzame kerstdecoraties tijdens de winteropening van 1-3 december. Kijk voor meer informatie...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...

Lob van Gennep

Gennep's College keurt ontwerpbestemmingsplan Achates-sportpark goed, ter inzage tot 10 januari. Voorgenomen verplaatsing velden onderdeel Lob van Gennep-project voor groene dijk en Niers-ruimte.