Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Gerson Main afsluiter Hidden Treasures Kloosterkamerfestival

Gerson Main afsluiter Hidden Treasures Kloosterkamerfestival

Op zondag 27 november vindt een nieuwe editie van Hidden Treasures Festival plaats in Roepaen Podium. Het festival biedt jonge, talentvolle makers de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek in een van de mooie locaties in het voormalig klooster in Ottersum. Afsluiter van deze editie is niemand minder dan Gerson Main, bekend van het televisie programma ‘De Beste Singer-Songwriter‘ en de hitsingle ‘Ik Weet Niet Hoe’.

Naast muziek is er tevens ruimte voor kunst en expositie. De kaartverkoop voor Hidden Treasures Festival is reeds gestart en tickets kunnen besteld worden via www.roepaen.com.

Tweemaal per jaar organiseert Roepaen het Hidden Treasures Festival waarin het jonge, talentvolle makers een podium biedt. In voorgaande edities maakten bezoekers al kennis met onder meer Eefje de Visser, Michel Prins en Orgel Vreten. In de vele zalen en voormalige kloosterkamers vinden intieme concerten en exposities van jonge creatieve makers plaats. Een unieke beleving waarbij de bezoeker extra dicht bij de artiest staat!

Andere acts die tijdens Hidden Treasures Festival hun opwachting maken zijn singer-songwriters Iris penning en JARA, de Americana band Nomadic Drive, spoken word artiest Mickey Wo, illustrators Marc-Jan Janssen en Marieke Honingh • Illustratie, visual artist Lonneke Kerkhoven, fotografe Kim Balster en exposanten Sammie Sophie, Joske Schim en Maartje Gerritsen.

De kaartverkoop voor Hidden Treasures Festival is gestart. Tickets kosten € 10,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Reacties