Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

Hidden Monastery brengt internationale DJ’s naar Roepaen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet.

Hidden Monastery brengt internationale DJ’s naar Roepaen

Zaterdag 3 December staat het klooster van Roepaen in Ottersum in het teken van dance! De organisaties Ti Ta Techno, Planet Love en L8 presenteren samen met de Duitse dance organisator MOVE ‘Hidden Monastery’; een meeslepende avond met de vetste techno en de lekkerste house. De line-up bestaat onder meer uit Frank Kvitta, Monoline, George Perry en Alex D-Part. De kaartverkoop voor ‘Hidden Monastery’ is gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Vier organisaties die samen op zoek gaan naar de verborgen schatten van het voormalig klooster Roepaen in Ottersum. Een veelbelovende samenwerking tussen gerenomeerde partijen op het gebied van dance events! Ti Ta Techno uit Nijmegen staat bekend om haar eerste klas techno met hier en daar een vleugje hardtechno. Ook de organisatoren van L8 (Oss) zijn flink aan de weg aan het timmeren in de dance scene. Sinds 2008 is het collectief actief met het organiseren van House Parties en Raves. Samen met de organisatoren van Planet Love (Veghel) en MOVE (Frankfurt, Duitsland) slaan de organisatoren nu de handen ineen om een vette dance party te organiseren in Roepaen Ottersum.

Verspreid over twee zalen staan diverse dance acts geprogrammeerd, waaronder Frank Kvitta (video), Monoline, George Perry, Jimmy Owen, Rien School, Bice-Beat en Alex D-Part. Een must see voor de echte dance liefhebber! Speciaal voor ‘Hidden Monastery’ worden er busreizen georganiseerd, welke vertrekken vanuit Nijmegen en Oss/Grave.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant

Ottersum

Atelier Sandmate in Ottersum opent haar deuren voor een betoverende wintercollectie van duurzame kerstdecoraties tijdens de winteropening van 1-3 december. Kijk voor meer informatie...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...

Lob van Gennep

Gennep's College keurt ontwerpbestemmingsplan Achates-sportpark goed, ter inzage tot 10 januari. Voorgenomen verplaatsing velden onderdeel Lob van Gennep-project voor groene dijk en Niers-ruimte.