Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Koningstreffen 2.0

Weet u ook nog niet wat u dit jaar op Koningsdag gaat doen? Maar heeft u geen zin in drukbezochte braderieën of festivals? En bent u redelijk sportief aangelegd. Zoek dan niet langer en doe mee met het Koningstreffen in Ottersum. Waar verschillende teams uit de regio zullen strijden om de Köningscup maar waar er ook plaats is voor de gezelligheid die bij zo’n dag hoort.

 

In navolging van het eerste Koningstreffen 2.0 zal er dit jaar ook weer een Koningstreffen georganiseerd worden. Afgelopen jaar werd er net als “vroeger” gestreden om de Köningscup, deze allereerste (of dus eigenlijk niet allereerste maar wel de allereerste 2.0 variant) editie werd gewonnen door vriendengroep De Nierskneuters, na een bloedstollende finale waar tot op de dag van vandaag over nagepraat word. Vriendengroep de Nierskneuters heeft al aangeven de prachtige wisselbokaal dit jaar zeker te gaan verdedigen.

 

Het Koningstreffen zal plaatsvinden op Koningsdag, Donderdag 27 april 2017 vanaf 13.30 Locatie De Niersvallei Ottersum. Er zal gesport worden op 3 fronten volleybal, voetbal en korfbal. Na afloop zal er natuurlijk een prijsuitreiking zijn met de daarbij behorende drankjes en muziek. Teams moeten bestaan uit 6 personen van 16 jaar of ouder. Dus geef je op met je collega’s vriendengroep, carnavalsvereniging, buurtvereniging, sportvereniging, vrouwenbond, ouderenbond etc. Hebben je vrienden geen tijd of zin om mee te doen? opgeven kan met een aantal minder dan 6, dan zal de organisatie kijken of er van de losse aanmeldingen teams gemaakt kunnen worden.

 

Zie de website van Achates om aan te melden!

 

(Bron: Facebook RKOSV Achates)

https://www.facebook.com/events/188743748297069/

Reacties