Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ramón Valle
Ramón Valle

Ottersum

Monumentendag: Jazz Tour aan de Maas

Tijdens Nationale Monumentendag kun je met elk type vervoer, waarbij de meeste mensen te fiets gaan, naast de mooie routes door de natuur ook weer genieten van de beste jazzmusici uit Nederland tijdens Jazz Tour aan de Maas. Kijk voor meer informatie op jazztouraandemaas.nl.

Tijdens Nationale Monumentendag kun je met elk type vervoer, waarbij de meeste mensen te fiets gaan, naast de mooie routes door de natuur ook weer genieten van de beste jazzmusici uit Nederland tijdens Jazz Tour aan de Maas.

 

 

https://www.facebook.com/jazztouraandemaas/posts/360876004771138?__xts__[0]=68.ARC0gnav0HxRLdCpISNdfVw1R-nDe3XJf1zvLjNCBiAquoDItllXegjRN_PHS_utySaXx6e33uNJma5iJmcHQLO4JKl52-d6NmCxbjLWqiKQWZk6oXryvLTEmQ3A94I-ADN2Z8qfyEio1bsoCJdy7T0Y7Diso6ldO_R0Xic3DlqyFqaLajWwRkz8vWpqJM81OwRZSz-d_SJz3wQsM9IIxX2AyyTyaSpI8h7bEJtJ0m2th-5GmYcPxDsr7LMHX5cP67ZvLwJlSb2JRR-1y_1P770PrEqxh_fZwDo3syiineSHgcIj2QJ6fHVCfU5Q4Net7bbnKaOQIPbT1PDv4cQNf4Q&__tn__=-R

 

 

Line-up

 

 

Dit jaar prijken de namen van Ramón Valle, Corrie van Binsbergen, The Preacher Men, Izaline Calister & Ed Verhoeff, Penguins Too, TRIFID, Egon Kracht & the New World Quartet, en Jeroen van Vliet & Mete Erker op het affiche van het festival.

 

 

Een dag- en avondprogramma met voor ieder wat wils!

 

 

Jazz Tour aan de Maas

 

 

Jazz Tour aan de Maas, ontstaan uit de liefde voor jazz, is een initiatief van Stichting AIM. Een concept waarbij jezelf kunt kiezen hoe jij de dag invult.

 

 

We hebben verschillende routes, starttijden en type tickets. Hierdoor zijn er 13 verschillende tickets te koop. We doen dit bewust, zodat we voor zoveel mogelijk mensen dit intieme festival beschikbaar kunnen stellen.

 

 

Tip: Kijk eerst welke route je wil via routes boven in het scherm.

 

 

Eerste editie Jazz Tour Aan De Maas

 

 

Kijk voor meer informatie op jazztouraandemaas.nl.

 

 

Verwant

Ottersum

Stel je eens voor: op een nazomerse dag, fietsend van de ene monumentale locatie naar de andere, langs de prachtige bosrijke omgeving en mooie...