Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

Ntjam Rosie unplugged in Roepaen

Op zaterdag 17 december komt Ntjam Rosie voor een speciale unplugged sessie naar Roepaen.

Begin 2015 verscheen het door Ntjam Rosie zelf geproduceerde, vierde studio album ‘The One’. Haar herkenbare en eigenzinnige sound verenigt soul, jazz, gospel en wereldmuziek. De twaalf zelfgeschreven songs op ‘The One’ zetten een sfeervolle soundscape neer en laten invloeden horen van India.Arie, Sade en Patrice Rushen.

‘The One’ ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. NRC’s recensent Amanda Kuyper kende de volle 5 sterren toe: Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu – de taal uit Kameroen – met bezieling, vrijheid en controle.

In het voorjaar van 2016 toerde zij samen met het Artvark Saxophone Quartet langs meer dan 20 theaters met de prachtige en goed ontvangen voorstelling Homelands, die in het voorjaar van 2017 een reprise zal beleven. Tussendoor heeft ze dus ruimte in haar drukke schema gevonden om ook naar Ottersum te komen.

Support: Emma Loeffen
Emma Loeffen is een 18 jarige singer songwriter welke bekend werd door haar deelname aan ‘The Voice Kids NL‘ in 2013.

Met haar versie van Kelly Clarkson’s ‘Cry’ imponeerde ze de jury en liet zij alle stoelen draaien. Uiteindelijk koos Emma voor Marco Borsato als coach en werkte ze samen met hem aan de verdere ontwikkeling van haar stem.

Momenteel studeert Emma aan de vooropleiding Jazz&Pop op het ArtEZ in Arnhem met als grote doelstelling om van haar grootste hobby haar beroep te maken.

De kaartverkoop voor het concert van Ntjam Rosie is reeds gestart. Ntjam Rosie + Emma Loeffen • Roepaen Podium. Tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant

Gennep

Van 17 juli tot en met 29 juli wordt het jaarlijkse Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival gehouden in het pittoreske Gennep. Op verschillende bijzondere locaties...

Gennep

Arts Bakkers van Hier, de populaire broodbakker met vestigingen in Ottersum, Gennep en Bergen, breidt haar activiteiten uit naar Noord-Brabant met de opening van...

Gemeente Gennep

Gennep, Ottersum en Ven Zelderheide bieden fietsliefhebbers de perfecte gelegenheid om te genieten van een prachtige fietstocht door betoverende landschappen en bijzondere tuinen. Deze...

Gennep

Zanger-pianist Roon Staal komt deze zomer naar Gennep! Op donderdag 15 juni kun je hem bewonderen tijdens zijn optreden in de Protestantse Kerk. Het...