Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Omgevallen kerstboom winterstorm treft Ottersum
Omgevallen kerstboom winterstorm treft Ottersum

Kerstmis

Omgevallen kerstboom staat weer

Een winterstorm deed de kerstboom in Ottersum op het Raadhuisplein afgelopen weekend omvallen. Gelukkig slaagden de Maskotters erin de boom weer rechtop te zetten.

Een winterstorm heeft afgelopen weekend Ottersum op zijn grondvesten doen schudden. De trotse kerstboom op het Raadhuisplein, eerder feestelijk ontstoken door niemand minder dan Prins Thijs, maakte een angstaanjagende duikeling.

 

De krachtige wind brak zelfs de stam, waardoor het gevaarte dreigde neer te storten op het kunstwerk van de lokale kunstenaar Richard Smeets.

 

De Maskotters slaagden erin de omgevallen kerstboom weer rechtop te krijgen, een huzarenstukje dat gepaard ging met een kundige inkorting van het gevaarte.

 

Gelukkig viel de kolossale kerstboom niet op een auto of, nog erger, op een nietsvermoedende voorbijganger. Nu rest de vraag: zal de kerstboom standhouden in de aanloop naar de feestdagen?

 

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep transformeert speelruimtes tot centrale kernspeeltuinen, waarin inwoners, inclusief kinderen, inspraak hebben. Het doel: sociale interactie bevorderen en speelplezier voor alle leeftijden stimuleren.