Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Roepaen draait door Mariek Schouten TVL TV GennepNews

Corona

Roepaen draait door ook op TVL TV

Na het slechte nieuws dat er voorlopig geen live-evenementen meer gehouden kunnen worden, heeft Roepaen niet stil gestaan. Binnen drie weken is een jong team bij elkaar gekomen om een geweldige online show met elkaar te maken: De Roepaen draait door, vanaf deze week ook te zien op TVL TV!

Na het slechte nieuws dat er voorlopig geen live-evenementen meer gehouden kunnen worden, heeft Roepaen niet stil gestaan. Binnen drie weken is een jong team bij elkaar gekomen om een geweldige show met elkaar te maken: De Roepaen draait door!

 

 

Het team gaat de uitdaging aan om te kijken óf ze de live reputatie op muziek, entertainment en leisure via airplay van Roepaen en TVL TV kunnen evenaren.

 

 

 

 

Met alle hulp en diensten die Roepaen voor het team te bieden heeft, kunnen de jongeren een geweldige show voor u neerzetten!

 

 

Volgende week zijn o.a. Govert Sweep, Jamie en Charl Delemarre te gast in een nieuwe uitzending van Roepaen draait door.

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Verwant

Gennep

Op 22 april 2023 zal de band Mo and The Stage Animals optreden in de kleine zaal van de Pica Mare. Deze band bestaat...

Ottersum

Op woensdagochtend heeft er aan de Ringbaan in Ottersum een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist om het leven is gekomen. Rond 8.15 uur...

Sport

Op 14, 15 en 16 maart organiseren korfbalverenigingen Spes en VIOS ‘open’ korfbaltrainingen voor kinderen van groep 2 tot en met groep 6. Jongens...

Sport

Op zondag 6 maart 2023 heeft VIOS/SPES A2 het kampioenschap behaald in de eerste klasse van de korfbalcompetitie. De beslissende wedstrijd tegen Dakos A1...