Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Roepaen op Funda in business

Nog ergens wat euro’s liggen én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is Landgoed De Roepaen wel een leuke investering voor je! De evenementenlocatie staat op Funda in business. Prijs: Nader Overeen Te Komen.

 

 

Maria Roepaan

 

 

Het eerste kloostercomplex is opgeleverd in 1909. In 1945 liep het complex grote oorlogsschade op. Een gedeelte is weer opgebouwd en is in 1952 ingericht voor lichamelijk en geestelijk gehandicapte kinderen. Het oude complex Maria Roepaan wisselde enkele malen van eigenaar, en werd uiteindelijk in 1994 ingericht als congrescentrum, cultureel centrum en locatie voor bedrijfsfeesten, onder de naam Roepaen.

 

 

Roepaen

 

 

Er treden meer dan 100 artiesten en bands per jaar op in de kapel, nightclub, nonnenkamers of op podia in de buitenlucht. De programmering is sterk onderscheidend omdat er ruimte vrijgelaten wordt voor gevestigde namen enerzijds en aanstormend talent anderzijds. Daarnaast is het programma onderverdeeld in verschillende labels wat is terug te zien in onderstaande agenda.

 

 

Momenteel zijn er 12 appartementen gerealiseerd die verhuurd worden. Medio dit jaar heeft de huisarchitect bij de gemeente Gennep een aanvraag ingediend om in het voormalige Zusterhuis (Noordzijde) een tiental appartementen te vergunnen. Op het landgoed bevindt zich tevens een vrijstaande semi-bungalow die bewoond wordt door de eigenaar en zijn gezin.

 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Foto: Deborah van GennepNews

 

 

Reacties

Tags
Deel Bericht