Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Saturday Rules nieuwe clubavond voor jongeren

Jongeren opgelet: Stappen met je matties bij Roepaen!

 

Op zaterdag 10 juni vindt de eerste editie van Saturday Rules plaats in Roepaen te Ottersum. Met deze nieuwe club avond wil het poppodium jongeren in de leeftijdscategorie van 12 t/m 16 jaar voorzien in hun uitgaansbehoefte. Een leuke avond uit met klasgenoten, onder het genot van een non-alcoholische versnapering en de vetste hits.

Clubavonden voor jongeren zijn enorm in trek de laatste jaren. De zogenaamde ‘fris-concepten’ zijn vaste prik in de agenda van menig poppodium. En waarom ook niet; wat is er nou beter dan op zaterdagavond lekker chillen met je beste vrienden en klasgenoten? Daarom presenteert het poppodium op 10 Juni de eerste editie van Saturday Rules. DJ IJskouwd, bekend van Speelkwartier0485, draait de lekkerste hits van Justin Bieber, The Chainsmokers, Martin Garrix en nog veel meer!

 

De kaartverkoop voor Saturday Rules is inmiddels gestart. Tickets kosten € 6,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com. Saturday Rules vindt plaats in Roepaen te Ottersum, en duurt van 19.00 tot 23.30 uur.

Reacties