Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Heldro IJs Ottersum

Ottersum

Topbeoordeling voor Heldro

Recentelijk heeft een peiling uitgewezen dat de ijssalons in Limburg met trots de tweede plaats op de ranglijst van beste ijssalons in Nederland hebben veroverd, slechts overtroffen door de provincie Noord-Brabant. Bekijk de positie van Heldro IJs in Ottersum op Gennep.News.

In de uitgestrekte provincie Limburg, waar culinaire verrassingen en traditionele lekkernijen hand in hand gaan, hebben ijssalons een speciaal plekje veroverd in het hart van menig levensgenieter.

 

Recentelijk heeft een peiling uitgewezen dat de ijssalons in Limburg met trots de tweede plaats op de ranglijst van beste ijssalons in Nederland hebben veroverd, slechts overtroffen door de provincie Noord-Brabant.

 

Binnen Limburg heeft de Kop van Limburg zich bijzonder onderscheiden, waarbij de gemeente Gennep een opmerkelijke speler heeft: Heldro IJs van de familie Verbeeten in Ottersum. Clevers is met drie vermeldingen in de top 5 ook goed vertegenwoordigd.

 

De prestigieuze lijst, samengesteld door Beslist.nl, baseert zich op beoordelingen verzameld via Google Maps. Elk sterretje dat wordt toegekend aan een ijssalon weegt mee in deze beoordeling. Gemiddeld scoort Nederland een respectabele 4,05 sterren, terwijl Limburg fier de vlag van trots draagt met een gemiddelde van 4,27 sterren.

 

In Limburg zijn per 100.000 inwoners de meeste ijssalons te vinden. Dat cijfer ligt op 7,9. Landelijk zijn er op 100.000 inwoners 5,2 ijssalons. De noordelijke regio van de provincie spant de kroon met een indrukwekkende 4,56 sterren.

 

Het meest opvallende is dat Heldro IJs zich met vijfde plaats een bijzondere plek heeft verworven in deze ranglijst, tussen andere gerenommeerde ijssalons.

 

Een andere opmerkelijke prestatie van Heldro IJs is het feit dat zij niet alleen deel uitmaken van de bloeiende ijssalonscene in Limburg, maar ook een actieve rol spelen in de lokale gemeenschap van Ottersum en de gemeente Gennep.

 

Hun toewijding aan het ambacht en hun streven naar het creëren van onvergetelijke smaakervaringen hebben hen niet alleen erkenning opgeleverd in de vorm van lovende beoordelingen, maar ook een speciale plaats in de harten van de inwoners.

 

Verwant

Ottersum

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria's en gerbera's te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt...

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...

Gennep

Bij Tourist Info Gennep is de boeiende mini-expositie 'Woodwonder' te bewonderen, waarin Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide haar kunstwerken van boomwortels tentoonstelt.