Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De Pub Ottersum
De Pub Ottersum

Ottersum

Memorabilia De Pub onder de hamer

De Pub, de geliefde kroeg met zalencentrum in Ottersum, sluit binnenkort zijn deuren. Maar fans krijgen de kans om blijvende herinneringen te verwerven, want diverse items uit de zaak worden geveild. Meer informatie op Gennep.News.

De Pub, de geliefde kroeg met zalencentrum in Ottersum, sluit binnenkort zijn deuren. Maar fans krijgen de kans om blijvende herinneringen te verwerven, want diverse items uit de zaak worden geveild.

 

Van potten en pannen tot kaarsen en glazen, allerlei spullen zijn beschikbaar voor geïnteresseerden. Paul Smits, de vertrouwde gastheer die jarenlang de tap bediende in het etablissement aan de Sint Janstraat, vertelt enthousiast:

 

“De prijs wordt bepaald door biedingen, en een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen zoals Kindervakantiewerk Ottersum en de Zonnebloem.”

 

Hoewel sommige bijzondere items al weg kunnen zijn, is er nog steeds een ruime keuze aan overgebleven stukken. Foto’s van lokale prinsen carnaval blijven buiten de verkoop, maar werken van pottenbakker Pieter Arts, passend bij De Pub, zijn beschikbaar.

 

De veiling vindt plaats op zondag 10 september van 11.00 tot 13.00 uur, met drankjes tegen kostprijs, inclusief flesjes bier voor één euro. Het evenement beoogt geen drankfestijn te zijn, maar eerder een gelegenheid om samen te komen en dierbare herinneringen te delen.

 

“Grijp deze kans aan om een tastbaar aandenken aan De Pub te verwerven, terwijl je tegelijkertijd goede doelen ondersteunt.”

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...

Ottersum

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria's en gerbera's te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt...

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...