Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Avond4Daagse

VIDEO: Avond4Daagse

De Avond 4 Daagse Ottersum 2023 vond plaats van 4 tot en met 7 juli en trok opvallend veel bezoekers van buiten Ottersum. Het evenement werd gekenmerkt door een perfecte organisatie die non-stop doorliep, wat tot bewondering en positieve reacties leidde. Meer info, video en foto’s op Gennep.News!

De Avond 4 Daagse Ottersum 2023 vond plaats van 4 tot en met 7 juli en trok opvallend veel bezoekers van buiten Ottersum. Het evenement werd gekenmerkt door een perfecte organisatie die non-stop doorliep, wat tot bewondering en positieve reacties leidde. In gesprekken met verschillende mensen kwamen er veel lofbetuigingen voor de organisatie naar voren.

 

“Perfect geregeld! Petje af voor Ottersum! Kijk eens, wat een organisatie!”

 

Dat waren vaak gehoorde kreten van bezoekers die hun ogen uitkeken over de uitstekende organisatie die gedurende het hele evenement standhield. De bezoekers waren onder de indruk van de moeite die was gestoken in het plannen en uitvoeren van de Avond 4 Daagse.

 

 

Het evenement bood een verscheidenheid aan routes, geschikt voor wandelaars van alle leeftijden en niveaus. Deelnemers hadden de keuze uit vijf afstanden: 5, 10, 15 of 20 kilometer. Elke avond werd er een nieuwe route verkend, waarbij dinsdag het pad naar Ven-Zelderheide leidde, woensdag in Ottersum bleef, donderdag door Milsbeek ging en vrijdag langs Gennep kwam. Deze diverse routes zorgden voor variatie en ontdekking.

 

 

Een ander opvallend kenmerk van de Avond 4 Daagse Ottersum was de flexibele starttijden, waardoor deelnemers hun avontuur konden beginnen op een tijdstip dat hen het beste uitkwam. Dit stelde wandelaars in staat om op hun eigen tempo te lopen en te genieten van de prachtige omgeving. Het was wel van belang dat deelnemers uiterlijk om 21.30 uur de finish bereikten.

 

 

Naast de reguliere routes was er ook de Snuffelroute, speciaal ontworpen voor jonge wandelaars. Deze route van 2,5 kilometer bood kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met wandelen en onderweg te spelen in een speeltuintje. Buggy’s en wandelwagens waren toegestaan, waardoor zelfs de allerkleinsten konden genieten van het evenement.

 

 

De Avond 4 Daagse Ottersum 2023 kan worden beschouwd als een groot succes, waarbij de perfecte organisatie indruk maakte op zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad. De positieve reacties en lofbetuigingen getuigden van de waardering voor het harde werk en de toewijding van de organisatoren en vrijwilligers die betrokken waren bij de Avond 4 Daagse. Het evenement bood een unieke ervaring waar jong en oud plezier en avontuur konden beleven.

 

 

Met diverse routes, flexibele starttijden en de inclusieve Snuffelroute, slaagde de Avond 4 Daagse Ottersum erin om wandelaars van alle leeftijden en niveaus aan te spreken. De positieve reacties van bezoekers getuigen van de kwaliteit en het succes van het evenement, waarbij de organisatie een voorbeeld was van perfectie. Het is duidelijk dat de Avond 4 Daagse Ottersum 2023 een onvergetelijke ervaring bood voor alle deelnemers.

 

 

Verwant